0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Vampire Vape - Vamp Toes

Druif, Zwarte Bes, Blauwe Bes

€ 4,90

Vampire Vape - Sweet Tobacco

Lichte tabak, Zoetigheid

€ 4,90

Vampire Vape - Strawberry Kiwi

Aardbei, Kiwi

€ 4,90

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 2719 beoordelingen! damp-e 1 10

Vampire Vape - Pinkman

Limonade, Fruitmix

€ 4,90

Vampire Vape - Ice Menthol

Frisse Menthol

€ 4,90

Vampire Vape - Heisenberg

Blauwe Bes, Menthol

€ 4,90

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Vampire Vape - Dusk

Framboos, Limonade

€ 4,90

Vampire Vape - Dawn

Zwarte Bes, Anijs, Menthol

€ 4,90

Vampire Vape - Cherry Tree

Rode Kers, Zwarte Kers

€ 4,90

Het bestellen van e liquid

Wanneer je in bezit bent van een e sigaret die je bij kunt vullen is het natuurlijk van belang dat je voldoende e liquid in huis hebt. Dit is de vloeistof die je in de elektrische sigaret doet, zonder e liquid is er dan ook geen damp. Nu is het alleen wel zo dat er op het gebied van e liquid nogal wat onduidelijkheden bestaan. Mensen zijn bang dat ze bijvoorbeeld over moeten stappen op de vloeistoffen met nicotine. Of ze denken dat er maar een paar smaakjes beschikbaar zijn. Dankzij de vragen die wij hieronder zullen beantwoorden zal e liquid bestellen net even iets makkelijker worden.

Welke e liquids kopen?

Zoals je hier op de pagina wel kunt zien zijn er erg veel verschillende soorten e liquids waar je uit kunt kiezen. Zo is het belangrijk om te kijken welke type e liquid je precies nodig hebt! De vloeistoffen kunnen namelijk bestaan uit een PG en VG hieronder lees je daar meer over:

  1. PG: Is scherper in de keel, vloeistof lijkt meer op water, en kan wat chemisch smaken.

  2. VG: Is zacht in de keel, vloeistof lijkt meer op stroop, en produceert grotere damp wolken.

Belangrijk is dat niet iedere vloeistof in iedere e sigaret kan, dat hangt namelijk af van het type elektrische sigaret dat gebruikt word. Hieronder vind je handige tips als je e liquid bestellen.

  1. Pod systeem: tot 50% VG

  2. Starterkit: tot 70% VG

  3. Sub ohm: minimaal 50% VG

Hoeveel nicotine voor in mijn e liquid kopen?

Ook op het gebied van de hoeveelheid nicotine kennen we enkele grote verschillen tussen de diverse soorten producten. Het is mogelijk om te kiezen voor de nicotine vrij e-liquid. Deze e-liquid bevat dan ook echt helemaal geen enkele mg aan nicotine, hierdoor kun je ook niet verslaafd raken. Mensen die de overstap maken van normaal roken kunnen e liquid kopen waar wel nicotine in zit. Op die manier kunnen zij eenvoudig afbouwen. Het is mogelijk om e liquid te bestellen tot op 20 mg nicotine.

Welke smaak e liquid kopen?

Een groot voordeel bij e liquid kopen is dat je ontzettend veel keuze hebt uit de verschillende soorten smaakjes. De smaakjes komen er echt in alle mogelijke soorten. Mensen die het leuk vinden om te experimenteren kunnen kiezen voor de zoetere smaken zoals vanille of banaan. Wil je het iets simpeler houden dan zijn er ook genoeg flesje e-liquid met mentholsmaak. Tabaksmaak is ook een optie voor de e liquid, dit is voor de vaste rokers een uitstekende manier om de overstap makkelijker te maken. Zo wordt de stap tussen sigaretten en de elektrische sigaret wat minder groot dan normaal.