E-liquid zonder nicotine

Bij het gebruik van een e sigaret is het ook prettig om de juiste e liquid te kiezen. Dit is de vloeistof die wordt gebruikt in het apparaat voor bij het vapen zelf. Een van de keuzes die er zijn is bijvoorbeeld ook een e liquid zonder nicotine . We zullen je graag meer uitleggen over e liquid zonder nicotine kopen. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan.

396 resultaten
Standaard
zap summer cider e liquids
4,50
CIRKUS CLASSIC WANTED BRAVE E LIQUIDS-min
99,00
zap starfruit burst e liquids
4,50
zap snow pear e liquids
4,50
zap peach ice tea e liquids
4,50
zap passionfruit zest e liquids
4,50
zap melonade e liquids
4,50
zap lychee lemonade e liquids
4,50
ZAP GOLDEN POMELO E LIQUIDS
4,50
vampire vape catapult e sigaret
4,90
vampire vape arctic fruit e sigaret
4,90
vampire vape blood sukka e sigaret
4,90
vampire vape caramel crunch e sigaret
4,90
vampire vape charger e sigaret
4,90
vampire vape crushed candy e sigaret
4,90
vampire vape sweet lemon pie e sigaret
4,90
vampire vape tropical tsunamie liquids
4,90
vampire vape vanilla tobacco e liquids
4,90
vampire vape vamp toes e liquids
4,90
vampire vape sweet tobacco e liquids
4,90
vampire vape strawberry kiwi e sigaret
4,90
vampire vape pinkman e sigaret
4,90
vampire vape heisenberg
4,90
vampire vape ice menthol  e sigaret
4,90

9.3
8041 Onze score met 8041 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Altijd een snelle levering

Aleida Buurman
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snelle en goede service

Jean De maeyer
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Wat is e liquid zonder nicotine?

Je kunt e liquid zonder nicotine gebruiken voor in jouw elektrische sigaret. Dit is de vloeistof die verdampt zal worden bij het vapen. Zoals je wel aan de naam kunt zien zit er in de e liquid zonder nicotine geen nicotine. Nicotine is een stof die zorgt voor het oppeppende gevoel bij het vapen. Echter is deze stof aan te merken als verslavend, dit is de reden dat mensen moeite hebben om van tabak af te komen. Los van het feit dat er geen nicotine in zit zorgt de e liquid zonder nicotine nog altijd voor een volle smaak bij het vapen. Hij kriebelt alleen minder tot niet in de keel.

Kan deze e liquid ook in mijn e sigaret?

Het is mogelijk om e-liquid zonder nicotine te gebruiken voor nagenoeg iedere soort e sigaret. Dit betekent onder andere dat je de e-liquid zonder nicotine kunt gebruiken voor jouw starter kit of voor je Sub Ohm sigaret. De reden dat je in de meeste gevallen de e-liquid zonder nicotine voor meerdere soorten e sigaretten kunt gebruiken is het feit dat de e liquid zonder nicotine heel vaak voorkomt bij verschillende soorten merken. Er zijn dus ook genoeg verschillende verhoudingen van PG/VG. Heb je dus een Pod e sigaret en wil jij graag ook e-liquid zonder nicotine gebruiken dan zal je vast en zeker ook een e liquid hiervoor kunnen vinden.

Welke smaken zijn er zonder nicotine?

Zoals je wellicht al wel hebt gezien zijn de smaken op het gebied van e liquid zonder nicotine zeer gevarieerd, dit maakt het mogelijk om nagenoeg alle soorten smaken e vinden in het assortiment. Zo kan je e liquid zonder nicotine vinden in de reguliere smaken als menthol en tabak. Deze worden het meeste gekozen door de mensen die de overstap willen maken van normale tabak. Echter is het ook mogelijk om te kiezen voor de zoetere smaken e liquid zonder nicotine, hier kan bijvoorbeeld gedacht worden aan fruit of aan een mix van smaken. Je kunt op deze pagina de verschillende soorten smaken terugvinden die er op dit moment te vinden zijn in het assortiment van e liquid zonder nicotine. Dit handige overzicht is makkelijk te gebruiken bij het kiezen van jouw e liquid zonder nicotine.