0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

E-liquid zonder nicotine

Bij het gebruik van een e sigaret is het ook prettig om de juiste e liquid te kiezen. Dit is de vloeistof die wordt gebruikt in het apparaat voor bij het vapen zelf. Een van de keuzes die er zijn is bijvoorbeeld ook een e liquid zonder nicotine . We zullen je graag meer uitleggen over e liquid zonder nicotine kopen. Zo kom je niet meer voor verrassingen te staan.

ZAP! Summer Cider

Aardbei, Limoen

€ 4,50

ZAP! Starfruit Burst

Stervrucht, Appel

€ 4,50

ZAP! Snow Pear

Peer, Menthol

€ 4,50

Op Ma/Vr besteld voor
23:45 = Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.3/10 5172 beoordelingen! damp-e 1 10

ZAP! Peach Ice Tea

Perzik, Ijsthee

€ 4,50

ZAP! Passionfruit Zest

Passievrucht, Limoen

€ 4,50

ZAP! Melonade

Meloen, Limonade

€ 4,50

Achteraf betalen
Met Klarna.

Twee prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

ZAP! Lychee Lemonade

Lychee, Limonade

€ 4,50

ZAP! Golden Pomelo

Citrus, Tropisch

€ 4,50

Vampire Vape Vanilla Tobacco

Tabak, Vanille

€ 4,90

Vampire Vape Vamp Toes

Druif, Zwarte Bes, Blauwe Bes

€ 4,90

Vampire Vape Tropical Tsunami

Ananas, Mango

€ 4,90

Vampire Vape Tobacco 1961

Tabak, Room

€ 4,90

Wat is e liquid zonder nicotine?

Je kunt e liquid zonder nicotine gebruiken voor in jouw elektrische sigaret. Dit is de vloeistof die verdampt zal worden bij het vapen. Zoals je wel aan de naam kunt zien zit er in de e liquid zonder nicotine geen nicotine. Nicotine is een stof die zorgt voor het oppeppende gevoel bij het vapen. Echter is deze stof aan te merken als verslavend, dit is de reden dat mensen moeite hebben om van tabak af te komen. Los van het feit dat er geen nicotine in zit zorgt de e liquid zonder nicotine nog altijd voor een volle smaak bij het vapen. Hij kriebelt alleen minder tot niet in de keel.

Kan deze e liquid ook in mijn e sigaret?

Het is mogelijk om e-liquid zonder nicotine te gebruiken voor nagenoeg iedere soort e sigaret. Dit betekent onder andere dat je de e-liquid zonder nicotine kunt gebruiken voor jouw starter kit of voor je Sub Ohm sigaret. De reden dat je in de meeste gevallen de e-liquid zonder nicotine voor meerdere soorten e sigaretten kunt gebruiken is het feit dat de e liquid zonder nicotine heel vaak voorkomt bij verschillende soorten merken. Er zijn dus ook genoeg verschillende verhoudingen van PG/VG. Heb je dus een Pod e sigaret en wil jij graag ook e-liquid zonder nicotine gebruiken dan zal je vast en zeker ook een e liquid hiervoor kunnen vinden.

Welke smaken zijn er zonder nicotine?

Zoals je wellicht al wel hebt gezien zijn de smaken op het gebied van e liquid zonder nicotine zeer gevarieerd, dit maakt het mogelijk om nagenoeg alle soorten smaken e vinden in het assortiment. Zo kan je e liquid zonder nicotine vinden in de reguliere smaken als menthol en tabak. Deze worden het meeste gekozen door de mensen die de overstap willen maken van normale tabak. Echter is het ook mogelijk om te kiezen voor de zoetere smaken e liquid zonder nicotine, hier kan bijvoorbeeld gedacht worden aan fruit of aan een mix van smaken. Je kunt op deze pagina de verschillende soorten smaken terugvinden die er op dit moment te vinden zijn in het assortiment van e liquid zonder nicotine. Dit handige overzicht is makkelijk te gebruiken bij het kiezen van jouw e liquid zonder nicotine.