0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

VDLV Origins Nv e-liquid

De smaken van de Origins Nv lijn van Vincent dans les Vapes bestaat uit drie e-liquids. Vincent dans les Vapes maakt gebruik van organische smaakstoffen in hun e-liquids. Iedere flesje van 10 ml bevat 50% PG en 50% VG. De eliquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinesterktes tot en met 16mg.

VDLV - Origin Nv - Tobacco Burley

Volle Tabak

€ 5,90

VDLV - Origin Nv - Licorice Mint

Drop, Zoethout, Mint

€ 5,90

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 2719 beoordelingen! damp-e 1 10

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Vincent dans les Vapes

Vincent Dans Les Vapes is al een geruime tijd een toonaangevende Franse fabrikant die zich sinds 2012 bezighoudt met de ontwikkeling van hoogwaardige e-liquids. Inmiddels is VDLV uitgegroeid tot een fabrikant die als doel heeft om het productieproces continue te verbeteren om zo kwalitatief hoogwaardige en veilige e-liquids te produceren. Van VDLV kun je verschillende eliquid kopen onder verschillende namen. Zo kan je VDLV - Origin NV e liquid kopen maar bijvoorbeeld ook de smaken van Authentic Cirkus komen uit de zelfde hoogwaardige fabriek van VDLV.

Hoogwaardige Franse e-liquids

Alle producten vaan VDLV worden geanalyseerd in productielaboratoria in Bordeaux. Alle VDLV e liquid leveranciers bieden het bedrijf de nodige grondstoffen voor de productie. Dit maakt de nu beschikbare VDLV e-liquids een grote onderlinge samenwerking van verschillende locaties in Frankrijk. Alle producten worden geleverd met kwaliteitscertificaten en ondergaan ook een groot aantal interne analyses voor dat jij, de consument, de VDLV e-liquids kopen kan. Wanneer je opzoek bent naar volle tabak smaken, kijk dan niet verder dan de tabak smaken van Vincent! De Vincent e-liquid vindt je in onze webshop en mocht je vragen hebben over Vincent e liquid kopen? Stel ze gerust op onze website of een van onze winkels!

Driemaal scheepsrecht

Wanneer je weet dat je een goed product hebt, is het altijd lastig om te weten wanneer je de piek bereikt. Het process van ontwikkelen welke plaats vindt bij de Origins NV e-liquid van VDLV is van hoge kwaliteit en dus ook vol van smaak. Met de 3 smaken die uit het proces zijn ontwikkeld, weet je zeker dat je met VDLV e-liquid met elk flesje goed zit.