Veep e-liquids

De Veep e-liquids bevatten per doosje 5x 10 ml aan e-liquid! Handig dus voor de sub-ohm dampers die iets sneller door hun vloeistof gaan! De smaken van Veep zijn voornamelijk fruitige e-liquid smaken met hier en daar een mint of een menthol! De e-liquids hebben een hoog VG gehalte van 80%, dus deze e-liquids zijn zeer geschikt voor sub-ohm dampen. Beschikbaar in 3 mg en 6 mg nicotine!

10 resultaten
Standaard
veep strawberry e  liquids
2,95
veep spearmint e  liquids
2,95
veep raspberry e  liquids
2,95
veep mixed fruit e  liquids
2,95
veep menthol e  liquids
2,95
veep forest fruits e liquids
2,95
veep cherry e liquids
2,95
veep candy fruity mint e liquids
2,95
veep blueberry e liquids
2,95
veep blackcurrant e liquids
2,95

9.3
8524 Onze score met 8524 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supersnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Veep e liquid kopen

Aangezien de makers van Veep e liquid maar al te goed weten dat Sub Ohm e sigaretten meer vloeistof gebruiken dan POD systemen. Kleine flesjes per stuk kopen vaak een stuk duurder is en nog meer onnodige verpakking verspillen ook zonde is. Kwamen de makers van Veep met een oplossing! Ze hebben hier een alternatief op gevonden waardoor je veep e liquid kopen kan in een mooie verpakking van 50ml in 5 losse flesjes van 10ml, omwikkeld in een kartonnen verpakking! Klinkt verwarrend, maar het is een stuk gemakkelijker dan je wellicht denkt. De Verpakking is kleurrijk en ze hebben nog een verassend aantal smaken. Ben je benieuwd of Veep e liquid kopen iets voor je is? Kijk dan snel tussen al hun smaken!

Grote hoeveelheid, kleine verpakking

Door de unieke wijze waarmee Veep de vloeistof heeft verpakt, weet je dat je voordelig Veep e liquid kopen kan wanneer je opzoek bent naar veel vloeistof voor weinig geld! De 5 flesjes van Veep e liquid vormen samen 50ml en zijn veelal normale smaken zoals bijv een aardbei. Veep e liquid heeft ook een aantal blend smaken erin zitten zodat je zelf geen spannende mixjes meer hoeft te maken. Het grote voordeel ook aan de e liquid van Veep is dat de e liquids een hoog VG gehalte hebben! Ideaal voor in Sub Ohm apparaten of op drippers. Wanneer je Veep e-liquid kopen wilt, zit je bij Damp-e goed! Je kunt langs komen bij een van onze winkels of de e liquid kopen via onze webshop!

Engelse kwaliteit voor een kleine prijs, het kan bij Veep!

Het van origine Engelse Veep is pas sinds kort in Nederland verkrijgbaar en maakt met de kleurrijke verpakkingen ieder schap tot een ware regenboog! Je kunt veep e-liquid kopen in veel smaken. Wanneer je opzoek bent naar een menthol smaak met zijn de veep e-liquid prima geschikt. Dankzij een samenstelling van hoge VG en kwalitatieve smaakstoffen kun je veep e-liquid gemakkelijk de hele dag door dampen. Heb je toch niet een smaak gevonden die je lekker lijkt? Je kunt natuurlijk altijd zelf nog een spannende mix bedenken door smaakjes met elkaar te combineren. Denk bijv eens aan een aardbei met wat druppels menthol! Let er wel op dat door de hoge VG in deze liquids de vloeistof niet geschikt is voor de Pod systemen en ook niet in sommige e sigaret starterkits gaat. Dit komt omdat de VG zorgt dat de vloeistof een stuk dikker is en de kleine gaatjes in de coils niet snel genoeg het vloeistof kunnen overbrengen richting de coil. Als je zeker weet dat je Veep e liquid in jou e sigaret kan en je twijfelt of er wel een smaak tussen zit voor jou? Gebruik dan onze handige filters als je graag een Veep e liquid kopen wilt.