0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Vampire Vape e-liquid

Vampire Vape is een merk uit het Verenigd Koninkrijk en heeft zijn naam gemaakt met een aantal zeer populaire smaken. Tegenwoordig zijn er vele verschillende producten van Vampire Vape. Zo zijn er verschillende e-liquid lijnen, te weten:

  1. Vampire Vape Original - De originele smaken waarmee Vampire Vape groot geworden is. Bevat 40% VG en is beschikbaar in verschillende nicotine sterktes.
  2. Vampire Vape Nic Salts - E-liquids van Vampire Vape die nicotine zout bevatten. Deze e-liquids bevatten 50% VG en zijn beschikbaar in 10 en 20 mg nicotine.

Vampire Vape Nic Salts - Pinkman

Limonade, Fruitmix

€ 4,90

Vampire Vape Nic Salts - Heisenberg

Kers, Zwarte Bes, Menthol

€ 4,90

Vampire Vape - Vamp Toes

Druif, Zwarte Bes, Blauwe Bes

€ 4,90

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 2719 beoordelingen! damp-e 1 10

Vampire Vape - Sweet Tobacco

Lichte tabak, Zoetigheid

€ 4,90

Vampire Vape - Strawberry Kiwi

Aardbei, Kiwi

€ 4,90

Vampire Vape - Pinkman

Limonade, Fruitmix

€ 4,90

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Vampire Vape - Ice Menthol

Frisse Menthol

€ 4,90

Vampire Vape - Heisenberg

Blauwe Bes, Menthol

€ 4,90

Vampire Vape - Dusk

Framboos, Limonade

€ 4,90

Vampire Vape e liquid

Vampire Vape eliquid is begonnen met 12 smaken en vandaag de dag brengen zij regelmatig nieuwe smaken uit welke de klant inmiddels in staat brengt om maar liefst 54 smaken vampire vape e liquid kopen kunt. Ze blijven achter de schermen nieuwe assortimenten en smaken ontwikkelen en zullen deze smaken in lijn te houden met de huidige trends, terwijl ze ook geen vreemde zijn van buiten de kaders denken. Al hun smaken vampire vape e liquid worden in het VK geproduceerd met de hoogte kwaliteits eisen in acht genomen.

E liquid met een bite

De heren van vampire vape e liquid zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om het bedrijf uit te breiden en te laten groeien voor het wederzijdse voordeel van klant. Wanner je als klant opzoek bent naar de bekendere smaken zoals Heisenberg of Pinkman, weet je dat je bij Vampire vape e liquid kopen goed zit! Al jaren staan zij boven aan de lijsten van beste e liquid kopen en kom je al snel tot tevredenheid wanneer je de flesjes open maakt om je tankje te vullen!

Nu ook met zout!

Naast de standaard vampire vape e liquid kan je ook kiezen om de vampire vape nicsalt kopen. Deze hebben een zachtere, sneller door het lichaam op te nemen vorm van nicotine welke samen met de volle smaken erg goed tot zijn recht komen binnen de e liquid kopen. Wil je meer weten over de vampire vape e liquid? Haast je dan snel naar een van onze winkels of stel je vraag via onze website!