0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

V by Black Note e-liquid

De e-liquids van V by Black Note zijn verschillende tabakssmaken. Deze e-liquids worden gemaakt met echte tabaksbladeren! Via een speciaal process worden van de tabaksbladeren smaakstoffen gemaakt. De geëxtraheerde smaakstoffen worden een aantal keer gefilterd en gereinigd zodat er geen onzuiverheden in de vloeistof zit. De e-liquids zijn te koop in verschillende nicotinesterktes en bevatten 10 ml vloeistof per flesje.

V by Black Note - Rock

Pittige tabak

€ 4,95

V by Black Note - Reggae

Virginia tabak, Munt

€ 4,95

V by Black Note - Pop

Volle Tabak, Engelse Tabak

€ 4,95

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 2729 beoordelingen! damp-e 1 10

V by Black Note - Jazz

Amerikaanse Tabak

€ 4,95

V by Black Note - House

Milde Tabak, Kruidige Tabak

€ 4,95

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Black note e liquids

De reis naar het maken van de meest authentiek smakende tabak e-vloeistof op aarde begon voor Black note e-liquids toen zij realiseerden dat geen van de concurrerende tabak e-liquid op de markt eigenlijk naar tabak smaakte. Om die reden werden de makers van Black Note geïnspireerd om een andere aanpak te kiezen en dingen op de voor hun juiste manier te doen en trouw te blijven aan de traditionele manier van tabak verwerken om echte tabak e liquid zonder compromissen te maken.

Proef de muziek!

Met de V lijn van black note e-liquid zijn de producenten geïnspireerd geraakt door de invloed van muziek. Je kunt black note e liquid kopen in verschillende "genres" welke allemaal hun eigen unieke smaak profiel hebben. Met jazz e liquid zit je goed als je opzoek bent naar de volle smaak van USA tabak e-liquid tot en met House voor wanneer je wat meer kruidige e liquid kopen wilt. Wil je meer weten over de e-liquids van Black note? Twijfel niet langer en neem contact met ons op via de website of bezoek een van onze winkels!

Altijd een smaak die bij je past

Zoals eerder verteld zijn de tabakssmaken op natuurlijke wijze gewonnen uit echte tabaksbladeren, niet kunstmatig bereid in een laboratorium. Dat betekent dat je een natuurlijke tabakssmaak krijgt gevoed door zonlicht en verzorging, geen vreemde synthetische smaak gevoed door een rare samenstelling van chemicaliën. Een van de vele motto's van Black note e-liquid is: "als je een woordenboek nodig hebt om het uit te spreken, gaat het niet in de vloeistof". Je kunt Black Note e liquid kopen op onze website! Mocht je toch op zoek zijn naar wat meer persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op!