T-juice nic salt e-liquids

2 resultaten
Standaard
T-Juice Uk Smokes Nic Salt
4,95
T-Juice Green Kelly Nic Salt
4,95

9.3
8014 Onze score met 8014 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Zeer snelle bezorging en goede prijs.

Bea Albesher
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Goed bedrijf

H Roose
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Wie is T-juice Nic Salt?

T-juice is een Engelse fabrikant van e liquids en bestaat al sinds 2012, ze zijn ooit begonnen in een kleine ruimte zo groot als een woonkamer, maar inmiddels uitgegroeid tot een kleine fabriek. T-juice NicSalt is een toevoeging aan hun bestaande assortiment en zeer geschikt voor in Pod e sigaretten.

Kan deze e liquid ook in mijn e sigaret?

Wil jij graag de eliquid van T-juice Nic Salt kopen voor in jou e sigaret? Let er dan goed op of deze e liquid wel geschikt is voor in jou e sigaret. Deze e-liquids hebben namelijk geen normale nicotine maar een Nicotine zout, hierdoor voel je minder kriebel in de keel en word de nicotine ook sneller opgenomen in het lichaam. Daarom zijn deze e liquids alleen geschikt voor in de kleine modellen e sigaretten, denk hierbij aan starterkits of de speciaal hiervoor gemaakt POD systemen.

Welke smaken heeft T-juice Nicsalt?

Misschien ken je de T-juice Nic Salt al, uit deze e liquid lijn hebben ze de best verkochte smaken gepakt uit ieder de verschillende smaken zoals: Tabak, Fruit, Menthol. Met deze smaken hebben ze hun Nicsalt lijn in het leven geroepen. Zo zit er dus voor iedereen wel een aroma tussen waarna hij of zij opzoek is.

Welke nicotine sterktes?

In welke nicotine sterktes zijn de Nicsalt e liquids van T-juice beschikbaar? Deze e liquid is uitgebracht in verschillende nicotine sterktes. Omdat deze e liquid voornamelijk geschikt is voor in Pod e sigaretten is er dus helaas niet veel variatie in te vinden. Wil je liever een nicotine vrije variant van de T-juice Nicsalt kopen? Dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor de normale t juice e liquid, aangezien die wel in een 0mg verkrijgbaar is.