0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

T-Juice e-liquid

De e-liquids van T-Juice worden in het Verenigde Koninkrijk ontwikkeld en geproduceerd. T-Juice is onder andere bekend van de Red Astaire e-liquid. De vloeistoffen zitten in een flesje van 10 ml en bevatten 50% VG en 50% PG. De e-liquids zijn beschikbaar in verschillende nicotinesterktes tot en met 12 mg per milliliter vloeistof.

Er zijn geen producten voor deze zoekterm.

T-juice e liquid kopen?

Kwaliteit staat bij T-juice e liquid hoog in het vaandel. T-Juice is op dit moment van schrijven een van de bekendste Engelse merken op het gebied van e liquid. Dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit en om de diverse soorten e liquid die men kan gebruiken in combinatie met vrijwel alle mogelijke soorten elektrische sigaretten. Met de T-juice e liquid zal je vanaf het moment van openen genieten van de volle smaak. Wil je graag T-juice e liquid kopen, maar wil je graag nog wat meer weten over het merk? Wees gerust we gaan je nog wat meer vertellen.

Red Astaire - T-juice topper

T-juice e liquid bestaat al sinds het begin der dagen en er zijn inmiddels al veel producten zo bekend als de t-juice e liquid. Hun meest bekende smaak is de Red Astaire, hierdoor hebben zij toch wel een hoop van hun succes te danken. De Red Astaire van T juice e liquid heeft namelijk meerdere prijzen gewonnen in de categorie fruit e liquids. Niet alleen deze smaak heeft een kractige en volle smaak, de meeste liquids van T-juice hebben dat wel. Al blijft er maar duidelijk 1 smaak met kop en schouder ver boven uit steken! Wil je graag T juice e liquid kopen? Je weet zeker dat je T juice zich houd aan alle richtlijnen die er voor e liquids zijn. Dankzij een flesje t juice e liquid kopen kun je jou e sigaret helemaal compleet maken.

Van alle markten thuis

Als je op zoek bent naar t juice e liquid kopen dan zal je een keuze moeten maken uit de nicotinevrije en de nicotine houdende e liquid. De T juice e liquid met nicotine is geschikt voor de mensen die de overstap maken van de normale sigaret richting de e sigaret. Degene die nog nooit eerder hebben gerookt kunnen beter kiezen voor de t juice e liquid kopen zonder nicotine. Je kunt kiezen uit talloze smaakjes. De e liquid is voorzien van een 50/50 VG PG verhouding. De VG zorgt voor een zoete nasmaak terwijl de PG juist een wat scherpere smaak meegeeft aan de t juice e liquid kopen kunt. Maak voor jezelf dus de keuze en kies voor de e liquid die jou lekker lijkt. Op die manier zal je altijd weer het meeste uit jouw e sigaret weten te halen.