0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

De Stoom Tovenaar Potions e-liquid

De Stoom Tovenaar is helaas gestopt! Op is dus helaas ook echt op. 

De Potions lijn van de Stoom Tovenaar bevat 50% VG en 50% PG. Hierdoor kan je deze De Stoom Tovenaar e-liquids dampen in kleinere e-sigaretten zoals starter kits en pod systemen! De Potions e-liquids bevatten nicotine zout (nic salt) in plaats van normale nicotine. Nicotine zout geeft minder prikkel in de keel op hogere sterktes dan normale nicotine. Bovendien wordt de nicotine sneller opgenomen!

Er zijn geen producten voor deze zoekterm.

Stoom Tovenaar Potions

Vraag je je ook af waar De Stoom Tovenaar Potions e liquids vandaan komen? Lees dan snel verder. De Stoom Tovenaar potions zijn gemixed op nederlandse bodem en zijn sinds 2018 verkrijgbaar. De Stoom Tovenaar Potions zijn met ingredienten van hoogwaardige kwaliteit gebrouwen en met veel liefde handmatig en tot in uiterste perfectie bereid. Merlijn heeft voor De Stoom Tovenaar Potions de meest authentieke smaken gebruikt. Ook Heeft Merlijn bij De Stoom Tovenaar potions e liquid vooral gedacht aan de beginende dampers en dus ook aardig wat tijd gestoken in het brouwen van tabaks smaken. In het volgende kopje kunt u uitgebreider lezen over de smaken die De Stoom Tovenaar met magie de wereld in heeft gebracht. Heeft u Vragen over De Stoom Tovenaar potions e liquid kopen? stel dan gerust uw vraag in een van onze winkels of via de webshop.

De magie van smaak Potions

Bent u ook zo benieuwd naar de smaken van de Stoom Tovenaar potions e liquids? De Stoom Tovenaar potions zijn bereid met authentieke smaak aroma’s. Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen heeft merlijn bij De Stoom Tovenaar potions vooral energie gestopt in het creeren van liquids voor beginende dampers. Zo heeft hij bijvoorbeeld meerdere tabaks smaken gebrouwen en een aantal wat meer fruitige smaken. De stoom tovenaar potions maakt gebruik van een lager gehalte VG van 50% waardoor de liquids wat dunner zijn en daardoor goed te gebruiken zijn met een gewone e-sigaret, Merlijn heeft hier dus meer gedacht aan de echte mouth-to-lung dampers. De Stoom Tovenaar Potions e liquid heeft net als bij de elixers een intense smaakbeleving en de magie van De stoom Tovenaar Merlijn!

De potions kracht van De Stoom Tovenaar!

Wij gaan u nu wat vertellen over de krachten van De Stoom Tovenaar Potions. Merlijn maakt De Stoom Tovenaar potions e liquids in meerder gradaties nicotine tevens gebruikt Merlijn nicotine zout. Door het gebruik van nicotine zout dat De Stoom Tovenaar potions e liquids gebruikt is het gevoel op de keel iets zachter maar neemt de nicotine sneller op in het. Net als bij De Stoom Tovenaar elixers gebruikt Merlijn gradaties van lichte tot krachtige nicotine Potions denk hier bij aan 0MG, 3MG, 6MG en 12MG nicotine. Merlijn denkt aan iedereen!, Ben je nieuwschierig welke magie van De Stoom Tovenaar potions het beste bij jou past en wil je De Stoom Tovenaar elixer e liquids kopen? Kijk dan welke smaak het beste bij jou past en laat je verassen door de magiesche potions van Merlijn!

Twijfel je nog welke liquids van De Stoom Tovenaar potions e liquid kopen wilt Of wat Merijn je te bieden heeft, gebruik dan onze handige filters! heb je een gewone e sigaret? Dan zullen De Stoom Tovernaar Potions bij jou passen!