0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

De Stoom Tovenaar Elixers e-liquid

De Stoom Tovenaar is helaas gestopt! Op is dus helaas ook echt op. 

De Elixers lijn van de Stoom Tovenaar zijn e-liquids met een hoog VG percentage en nicotine zout. De vloeistoffen bestaan voor 70% uit VG waardoor de vloeistof wat zachter en stroperiger wordt. Door de toevoeging van nicotine zout wordt de nicotine sneller opgenomen met minder keelgevoel dan normale nicotine. De Elixers e-liquids van de Stoom Tovenaar zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinesterktes!

Er zijn geen producten voor deze zoekterm.

Stoom Tovenaar elixers

Ben je ook zo benieuwd waar De Stoom Tovenaar elixers e liquids vandaan komen? Lees dan snel verder! De Stoom Tovenaar elixers zijn gebrouwen op nederlandse bodem en zijn sinds 2018 beschikbaar. Ook zijn De Stoom Tovenaar elixers gebrouwen met hoogwaardige kwaliteit van ingredienten en zijn de elixers handmatig met veel liefde en tot in uiterste perfectie bereid. De Stoom Tovenaar heeft voor de elixers de meest authentieke smaken gebruikt waardoor er verschillende De Stoom Tovenaar elixers variaties zijn. Zo heeft De Stoom Tovenaar elixers e liquid lijn voor ieder wat wils. Dus laat je betoveren! Vragen over De Stoom Tovenaar elixers eliquid kopen? stel dan gerust uw vraag in een van onze winkels of via de webshop.

De magie van smaak combinaties

De smaken van de Stoom Tovenaar elixers e liquids bestaan uit een sprankeltje magie en authentieke smaak aroma’s. Hierdoor hebben De Stoom Tovenaar elixers e liquids variaties van fruitige, frisse, zoete en romige smaken. Zo heeft De Stoom Tovenaar bijvoorbeeld Een tropische fruit e liquid, maar als u bijvoorbeeld naar iets unieks opzoek bent heeft De Stoom Tovenaar ook een stracciatella of bubblegum elixer gebrouwen. De stoom tovenaar maakt tevens gebruik van een hoger VG gehalte van 70% waardoor de liquids wat zachter en stroperiger zijn en daardoor goed te gebruiken zijn met een sub-ohm apparaat en bijvoorbeeld een dripper. Door deze intense smaakbeleving van De Stoom Tovenaar elixers e liquids ervaart u zelf de magie van De stoom Tovenaar Merlijn!

De kracht van De Stoom Tovenaar elixer!

Graag vertellen we wat meer over de kracht van De Stoom Tovenaar elixers. Zo maakt De Stoom Tovenaar zijn elixers in verschillende gradaties en maakt Merlijn gebruik van nicotine zout. Door dat De Stoom Tovenaar elixers e liquids gebruik maakt van nicotine zout neemt de nicotine sneller op in het lichaam maar is het gevoel op de keel zachter dan bij gewone nicotine. De gradaties van De Stoom Tovenaar elixers varieren van een lichte tot krachtige elixer denk hier bij aan 0MG, 3MG, 6MG en 12MG nicotine. Merlijn heeft dus aan iedereen gedacht, voor zowel dampers die wat minder nicotine nodig hebben maar ook voor de dampers die meer nicotine nodig hebben. Ben je nieuwschierig welke krachten van De Stoom Tovenaar elixers bij jou naar boven brengen en wil je De Stoom Tovenaar elixer e liquids kopen? Kijk dan welke smaak het beste bij jou past en laat je verassen door de magie van Merlijn!

Twijfel je nog welke liquids van De Stoom Tovenaar elixers e liquid kopen wilt Of wat Merijn je te bieden heeft, gebruik dan onze handige filters! heb je een Sub Ohm e sigaret? Dan zullen De Stoom Tovernaar Elixers bij jou passen!