Stoom Tovenaar e-liquids

De Stoom Tovenaar is helaas gestopt! Op is dus helaas ook echt op. 

De e-liquids van De Stoom Tovenaar bevatten nicotine zout (nic salt). Nicotine zout wordt sneller door je lichaam opgenomen (en afgebroken!) waardoor je sneller de nicotine voelt. Tevens geeft nic salt een minder keelgevoel dan normale nicotine waardoor het mogelijk is om op hogere nicotinesterktes te dampen. De e-liquids worden in Nederland in elkaar getoverd. Er zijn twee verschillende e-liquid lijnen beschikbaar:

0 resultaten
Standaard
Geen producten gevonden voor deze selectie.

9.3
8014 Onze score met 8014 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Zeer snelle bezorging en goede prijs.

Bea Albesher
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Goed bedrijf

H Roose
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Stoom Tovenaar e liquid

De Stoom Tovenaar e liquid bestaat pas sinds het einde van 2018 maar heeft met zijn vele unieke smaken al een vaste plek weten te bemachtigen in ons assortiment. Met uiterste precisie heeft Merlijn gewerkt aan de meest authentieke smaken die met liefde en tot in perfectie handmatig zijn bereid. De smaken van De Stoom Tovenaar e liquid zijn volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit ingrediënten van Nederlandse bodem en hiermee staan zij garant voor een echte authentieke smaak. Ben je nieuwsgierig geworden wat de Merlijn de tovenaar nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder voordat je De Stoom Tovenaar e liquid kopen wilt.

De magie van smaak combinaties

De smaken van de Stoom Tovenaar e liquid zijn samen gesteld van hoogwaardige kwaliteit van Nederlandse bodem. En wie kan er nou beter dan Merlijn de Tovenaar zelf deze smaken maken? Met behulp van zijn magische aroma’s brouwt hij smaken van jou favoriete drankje zoals cola e liquid of ben je toch meer een favoriet van de sigaret? Ook hier heeft Merlijn een oplossing voor gevonden, hij heeft zelfs een e liquid gemaakt met een tabak smaak! Zo nu weet je ongeveer wel wat je te wachten staat, maar wanneer je opzoek bent naar iets unieks kan je altijd kijken naar De Stoom Tovenaar oh reo e liquid welke dan weer een hele unieke smaak heeft! Heb je vragen over De Stoom Tovenaar e liquid kopen? Stel ze gerust bij een van onze winkels of via de website!

De Stoom Tovenaar variaties!

Graag vertellen we wat meer over de twee verschillende soorten Stoom Tovenaar e liquid. Wanneer je kijkt naar de keuze die er is op het gebied van stoom tovenaar e liquid kopen, kom je twee soorten tegen: Potions en Elixers. Elk met hun eigen smaakbeleving en vloeistof samenstelling zijn ze een ware beleving om te proeven. De stoomtovenaar e liquid potions bestaan uit enkele smaken zoals de traditionele Shag en Tabak smaken waar de stoomtovenaar e liquid elixers samengesteld zijn uit meerder, vaak exotische smaken. Niet alleen de smaken zijn bij deze 2 e liquids anders, ook de verhouding van PG en VG zijn verschillend. Als je net bent begonnen met een e sigaret dan is De Stoom Tovenaar Potions waarschijnlijk meer geschikt voor jou. Deze e liquids hebben namelijk een minder hoog VG gehalte en zijn daarom uitstekend geschikt voor in de Startersets. Ben je een fanatieke damper of heb je een Sub Ohm e sigaret? Dan zullen De Stoom Tovernaar Elixers meer bij jou passen. Deze e liquids hebben namelijk een hoger VG gehalte en zijn juist daarom meer geschikt voor in Sub Ohm e sigaretten.

Twijfel je nog welke liquids van De Stoom Tovenaar e liquid kopen wilt, gebruik dan onze handige filters!