0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

De Stoom Tovenaar e-liquid

De e-liquids van De Stoom Tovenaar bevatten nicotine zout (nic salt). Nicotine zout wordt sneller door je lichaam opgenomen (en afgebroken!) waardoor je sneller de nicotine voelt. Tevens geeft nic salt een minder keelgevoel dan normale nicotine waardoor het mogelijk is om op hogere nicotinesterktes te dampen. De e-liquids worden in Nederland in elkaar getoverd. Er zijn twee verschillende e-liquid lijnen beschikbaar:

  1. De Stoom Tovenaar - Potions - Verschillende soorten smaken met nicotine zout. De e-liquids bevatten 50% VG waardoor ze ook goed te dampen zijn in kleinere clearomizers.
  2. De Stoom Tovenaar - Elixers - Ook de e-liquids in de Elixers lijn bevatten nicotine zout. Deze e-liquids bevatten meer VG, ze bestaan namelijk voor 70% uit VG. Hierdoor is de e-liquid wat zachter en stroperiger.

Stoom Tovenaar - Potions - UK Blend

Lichte Tabak, Fris, Zoet

€ 4,99

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 2719 beoordelingen! damp-e 1 10

Stoom Tovenaar - Potions - Shisha

Stevige Tabak, Appel

€ 4,99

Stoom Tovenaar - Potions - Shag

Stevige Tabak, Shag

€ 4,99

Stoom Tovenaar - Potions - Power Drink

Energy Drink, Red Bull

€ 4,99

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Stoom Tovenaar - Potions - Oosterse Tabak

Stevige Tabak, Zoet, Kruidig

€ 4,99

Stoom Tovenaar e liquid

De Stoom Tovenaar eliquid bestaat pas sinds het einde van 2018 maar heeft met zijn vele unieke smaken al een vaste plek weten te bemachtigen in ons assortiment eliquid kopen. Met uiterste precisie hebben zij gewerkt aan de meest authentieke smaken die met liefde tot in perfectie handmatig hebben bereid. De smaken stoom tovenaar eliquid zijn volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit ingrediënten van Nederlandse bodem en hiermee staan zij garant voor een echte authentieke smaak.

De magie van smaak combinaties

De smaken van stoom tovenaar e liquid zijn samen gesteld van hoogwaardige kwaliteit van Nederlandse bodem. Met smaken zoals cola eliquid en shag eliquid weet je ongeveer wel wat je te wachten staat maar wanneer je opzoek bent naar iets unieks, kan je altijd kijken naar de stoom tovenaar oh reo eliquid welke dan weer een hele unieke smaak heeft! Heb je vragen over de stoom tovenaar e liquid kopen? Stel ze gerust bij een van onze winkels of via de website!