Starterset e-liquids

Hier vind je alle e-liquids die speciaal gemaakt zijn om te gebruiken in een starterset. Een e-liquid is de navulling van een e-sigaret. Alle e-liquids zijn 10 ml van inhoud en verkrijgbaar in verschillende smaken. Hieronder een overzicht van de basis smaakprofielen:
13 resultaten
Standaard
EDGE NIC SALT REAL TOBACCO STL E LIQUIDS-min
0,99
EDGE NIC SALT REAL TOBACCO MBO E LIQUIDS-min
2,75
EDGE ORIGINAL VIRGINIA TOBACCO E LIQUIDS-min
2,75
EDGE ORIGINAL BRITISH TOBACCO E LIQUIDS-min
2,75
EDGE ORIGINAL STRAWBERRY WATERMELON E LIQUIDS-min
2,75
EDGE ORIGINAL FOREST FRUITS E LIQUIDS-min
2,75
EDGE ORIGINAL AMERICAN TOBACCO E LIQUIDS-min
2,75
EDGE ORIGINAL VANILLA E LIQUIDS-min
2,75
EDGE ORIGINAL VERY MENTHOL E LIQUIDS-min
2,75
EDGE ORIGINAL HEIZEN E LIQUIDS-min
2,75
EDGE ORIGINAL CHERRY MENTHOL E LIQUIDS-min
2,75
EDGE ORIGINAL BLUEBERRY E LIQUIDS-min
2,75
EDGE ORIGINAL APPLE E LIQUIDS-min
2,75

9.3
8014 Onze score met 8014 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Zeer snelle bezorging en goede prijs.

Bea Albesher
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Goed bedrijf

H Roose
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Het bestellen van e liquid

Wanneer je in bezit bent van een e sigaret die je bij kunt vullen is het natuurlijk van belang dat je voldoende e liquid in huis hebt. Dit is de e sigaret vloeistof die je in de elektrische sigaret doet, zonder e liquid is er dan ook geen damp. Nu is het alleen wel zo dat er op het gebied van e liquid nogal wat onduidelijkheden bestaan. Mensen zijn bang dat ze bijvoorbeeld over moeten stappen op de vloeistoffen met nicotine. Of ze denken dat er maar een paar smaakjes beschikbaar zijn. Dankzij de vragen die wij hieronder zullen beantwoorden zal e liquid bestellen net even iets makkelijker worden.

Welke e liquids kopen?

Zoals je hier op de pagina wel kunt zien zijn er erg veel verschillende soorten e liquids waar je uit kunt kiezen. Zo is het belangrijk om te kijken welke type e liquid je precies nodig hebt! De vloeistoffen kunnen namelijk bestaan uit een PG en VG hieronder lees je daar meer over: • PG: Is scherper in de keel, vloeistof lijkt meer op water, en kan wat chemisch smaken. • VG: Is zacht in de keel, vloeistof lijkt meer op stroop, en produceert grotere damp wolken. Belangrijk is dat niet iedere e sigaret vloeistof in iedere e sigaret kan, dat hangt namelijk af van het type elektrische sigaret dat gebruikt word. Alle vloeistoffen die je in deze categorie tegenkomt zijn speciaal gemaakt om te gebruiken in een starterset e-sigaret, hierdoor kun je er vanuit gaan dat je het juiste soort e-liquid besteld bij aanschaf van jouw starterset e-sigaret.

Hoeveel nicotine voor in mijn e liquid kopen?

Ook op het gebied van de hoeveelheid nicotine kennen we enkele grote verschillen tussen de diverse soorten producten. Het is mogelijk om te kiezen voor de nicotine vrij e-liquid. Deze e-liquid bevat dan ook echt helemaal geen enkele mg aan nicotine. Mensen die de overstap maken van normaal roken kunnen e liquid kopen waar wel nicotine in zit. Op die manier kunnen zij eenvoudig afbouwen. Het is mogelijk om e liquid te bestellen tot maximaal 20 mg nicotine.

Welke smaak e liquid kopen?

Een groot voordeel bij e liquid kopen is dat je ontzettend veel keuze hebt uit de verschillende soorten smaakjes. De smaakjes komen er echt in alle mogelijke soorten. Mensen die het leuk vinden om te experimenteren kunnen kiezen voor de zoetere smaken zoals vanille of banaan. Wil je het iets simpeler houden dan zijn er ook genoeg flesje e-liquid met mentholsmaak. Tabaksmaak is ook een optie voor de e liquid, dit is voor de vaste rokers een uitstekende manier om de overstap makkelijker te maken. Zo wordt de stap tussen sigaretten en de elektrische sigaret wat minder groot dan normaal.

Wat is een starterset vloeistof?

We noemen starterset vloeistof ook wel e-liquid. De e sigaret vloeistof gaat in je elektrische sigaret. Deze e sigaret vloeistof bevat de smaakstoffen, PG, VG en eventueel nicotine. De PG en VG zijn de zogenaamde draagvloeistoffen voor de e sigaret vloeistof. In de PG worden de nicotine en de smaakstoffen opgelost. Omdat PG van zichzelf nogal rauw is voor de keel wordt de e sigaret vloeistof aangelengd met VG. VG is zachter voor de keel en ietwat zoet van smaak. Tevens is VG wat stroperiger waardoor de vloeistof e sigaret ook wat stroperiger wordt. E sigaret vloeistoffen die dus veel VG bevatten worden heel erg stroperig en zijn daarom minder goed geschikt voor kleine e sigaretten zoals starter kits, dit is de reden dat vloeistoffen die te stroperig zijn voor in een starterset e-sigaret in deze categorie niet te vinden zijn.