0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Simple Essentials e-liquid

De e-liquids van Simple Essentials hebben een breed aanbod van verschillende smaken; van tabakssmaken tot fruit en frisse smaken. De e-liquids zijn verkrijgbaar in de nicotinesterktes tot en met 18 mg per milliliter e-liquid. De doosjes van de Simple Essenstials e-liquid zijn gemaakt van gerecycled materiaal om zo het milieu zo min mogelijk te belasten. Alle vloeistoffen bevatten 50% VG en 50% PG waardoor ze ook goed in kleinere tankjes gedampt kunnen worden.

Simple Essentials - Watermelon

Watermeloen

€ 3,95

Simple Essentials - Vanilla Custard

Vanille Custard

€ 3,95

Simple Essentials - Tobacco

Milde Tabak

€ 3,95

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 2727 beoordelingen! damp-e 1 10

Simple Essentials - Strawberry

Aardbeien

€ 3,95

Simple Essentials - Spearmint

Spearmint, Groene Munt

€ 3,95

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Simple Essentials - Menthol

Menthol

€ 3,95

Simple Essentials - Deluxe Tobacco

Tabak, Karamel

€ 3,95

Simple Essentials e-liquid

Vanuit het moderne lab in de buurt van Londen's Gatwick Airport, is het Vape-Simple-team hard aan het werk om hun bekroonde collectie van simple e-liquid smaken te produceren die internationaal te koop zijn. De aroma's van simple e liquid worden in eigen huis gemaakt door experts op het gebied van simple e liquids en zijn opgeslagen naast een selectie van enkel de meest populaire vape die vandaag een buzz creëren in de esigaretten industrie. Simple gelooft gepassioneerd in een revolutie in uw vape ervaring en verdedigd de gezondheidsvoordelen van het overschakelen van sigaretten naar elektronische vape-apparaten.

Alleen het essentiële

Als klant wanneer je opzoek bent naar e liquid kopen zie je soms door de flesjes de winkel niet meer! Het aanbod is heel groot en divers wat uiteraard wel iets goed betekend voor mensen die e liquid kopen kunt maar het maakt het ook verwarrend. Simple e liquid houdt het echter..simpel! Er zijn een hoop smaken simpel e liquid beschikbaar maar de smaken zijn, gaan we weer, simpel! Enkele smaken, beschikbaar in diverse nicotine sterktes en dat maakt de keuze veel gemakkelijker wanneer je simpel e liquid kopen wilt.

Is het echt zo simpel?

Ja. Er is niet heel veel poespas aan de simpel e liquid lijn. Je kunt simpel e liquid kopen in een van onze winkels of op onze webshop! Mocht je vragen hebben over de simpel lijn horen wij dit uiteraard graag! Je kunt de gehele lijn simpel e liquid kopen bij Damp-e!