Simple Essentials e-liquids

De e-liquids van Simple Essentials hebben een breed aanbod van verschillende smaken; van tabakssmaken tot fruit en frisse smaken. De e-liquids zijn verkrijgbaar in de nicotinesterktes tot en met 18 mg per milliliter e-liquid. De doosjes van de Simple Essenstials e-liquid zijn gemaakt van gerecycled materiaal om zo het milieu zo min mogelijk te belasten. Alle vloeistoffen bevatten 50% VG en 50% PG waardoor ze ook goed in kleinere tankjes gedampt kunnen worden.

17 resultaten
Standaard
simple essentials cream tobacco e liquids
3,95
simple essentials super fruits e liquids
3,95
simple essentials double menthol e liquids
3,95
simple essentials blackcurrant e liquids
3,95
simple essentials rum tobacco e liquids
3,95
simple essentials watermelon e liquids
3,95
simple essentials vanilla custard e liquids
3,95
simple essentials tobacco e liquids
3,95
simple essentials mango e liquids
3,95
simple essentials deluxe tobacco e liquids
3,95
simple essentials berry ice e liquids
3,95
simple essentials strawberry e liquids
3,95
simple essentials menthol e liquids
3,95
simple essentials cherry e liquids
3,95
simple essentials blue berry e liquids
3,95
simple essentials banana e liquids
3,95
simple essentials apple apple e liquids
3,95

9.3
8522 Onze score met 8522 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supeesnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Simple Essentials e-liquid

Vanuit het moderne lab in de buurt van Londen's Gatwick Airport, is het Vape-Simple-team hard aan het werk om hun bekroonde collectie van simple e-liquid smaken te produceren die internationaal te koop zijn. De aroma's van simple e liquid worden in eigen huis gemaakt door experts op het gebied van simple e liquids en het zijn deze specialisten die zorgen voor een goede smaak. Als je nog niet zo bekend bent met de e liquid van Simple dan is het misschien leuk om wat verder te lezen, aangezien we namelijk nog wat leuke dingen willen vertellen over dit merk. Wil je toch liever nu al een flesje bestellen, wij houden je natuurlijk niet tegen!

Alleen het essentiële

Als klant wanneer je opzoek bent naar simple e liquid kopen zie je soms door de flesjes de winkel niet meer! Het aanbod is heel groot en divers wat uiteraard wel iets goed betekend voor mensen die simple e liquid kopen, maar het maakt het ook verwarrend. Simple e liquid houdt het echter..simpel! Er zijn een hoop smaken simpel e liquid beschikbaar maar de smaken zijn, gaan we weer, simpel! Denk bijvoorbeeld aan smaken zoals een: Tabak, Menthol of fruitsmaken. Bij Simple e liquids zit je goed als je opzoek bent naar deze smaken. Simple e liquids heeft geen gelaagde smaken zoals we dat vaak noemen, een mix van taart met citroen en een vleugje slagroom zal je niet snel terug vinden in de Simple e liquid lijn.

Simple e liquid heeft gelukkig wel verschillende nicotine gehaltes, dus als je net wilt stoppen met roken kun je zeker met deze liquids een nicotine sterkte vinden die bij jou past. Gebruik je al een tijdje een e sigaret en zoek je e liquid die nicotine vrij is? Geen nood, zelfs simple heeft al hun smaken gewoon nicotine vrij. Zo kun je dus ook gemakkelijk je nicotine gehalte afbouwen als je dat prettig vind. De keuze is vaak veel gemakkelijker wanneer je simpele smaken e liquid kopen wilt.

Is het echt zo simpel?

Ja. Er is niet heel veel poespas aan de simpel e liquid lijn. Of je nu een beginnende damper bent of een expert, de e liquids van simple kunnen in de meest verschillende soorten e sigaretten. Deze eliquids zijn zowel geschikt voor zogeheten: Pods, starterkits of sub ohm e sigaretten. Gebruik onze handige filters om een keuze te maken tussen de vele soorten smaken die Simple e liquids te bieden heeft. Je kunt simple e liquid kopen in een van onze winkels of op onze webshop! Mocht je vragen hebben over de simpel lijn horen wij dit uiteraard graag! Je kunt de gehele lijn simple e liquid kopen bij Damp-e!