0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Sansie Black e liquid kopen

Binnen het totale aanbod aan e liquid bij ons op de site zijn er nogal wat merken en lijnen te vinden. Iedere producent staat bekend om zijn eigene smaken en samenstellingen. Een van de mogelijkheden is om te kiezen voor Sansie Black label. Mocht je nog niet bekend zijn met Sansie Black e liquid, wees gerust je vertellen je meer!

Sansie Black Label Turkish Tobacco

Turkse Tabak

€ 3,95

Sansie Black Label Dutch Cigarette

Lichtzware Tabak

€ 3,95

Sansie Black Label Dutch Cannabis

Dutch Cannabis

€ 3,95

Op Ma/Vr besteld voor
23:45 = Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.3/10 5172 beoordelingen! damp-e 1 10

Sansie Black Label Cuban Cigar

Cubaanse Sigaar

€ 3,95

Sansie Black Label American Tobacco

Amerikaanse Zoete Tabak

€ 3,95

Sansie Black Label American Menthol

Amerikaanse Tabak Menthol

€ 3,95

Achteraf betalen
Met Klarna.

Twee prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Sansie Black Label American Blend

Amerikaanse Tabak

€ 3,95

Sansie Black Label American Black

Donkere Amerikaanse Tabak

€ 3,95

Wat is Sansie Black e-liquid?

Sansie Black e liquid is een lijn die afkomstig is uit dezelfde fabriek als Millers Juice. Dit betekent dat de Sansie Black e liquid aan dezelfde hoge kwaliteitseisen moet voldoen. De Sansie Black e liquid is ontwikkeld en bedacht in Nederland, dit maakt het al gelijk en bijzonder merk. Naast de Sansie Black label is het mogelijk om te kiezen voor Gold Label of voor White Label. Ieder label, ook wel een e liquid lijn, heeft zijn eigen smaak. Sansie Black e liquid is te herkennen aan het feit dat deze een 50/50 verhouding heeft op het gebied van PG/VG. Hier gaan we zo nog even wat verder op in.

Kan deze e liquid ook in mijn e sigaret?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen heeft de Sansie Black e liquid een verhouding van 50/50. De PG en VG zorgen voor de dikte van de vloeistof. De dikte van de vloeistof bepaald ook of deze geschikt is voor ieder type e sigaret. Omdat deze e liquid een makkelijke verhouding heeft kan deze e liquid gebruikt worden met alle mogelijke soorten elektronische sigaretten. Heb je dus een starterkit, pod systeem of een sub ohm e sigaret dan weet je nu dus zeker dat deze Sansie Black e liquid wel geschikt is.

Welke smaken heeft Sansie Black label?

Als het aankomt op verschillende smaken zijn er nogal wat mogelijkheden om voor te kiezen. De Sansie Black label smaken zijn te herkennen aan het volle karakter. Nagenoeg alle smaken zijn te herkennen aan de tabak smaak in combinatie met een andere smaak. Hier komt dan ook de naam Black Label vandaan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor tabak met menthol, tabak met vanille maar ook voor een cannabis smaak. Het handigste is om zelf een kijkje te nemen in het assortiment, zo kan je precies zien welke opties er zijn voor de Sansie Black label smaken.

Welke nicotine sterktes?

De Sansie Black label vloeistof komt voor in verschillende nicotinesterktes. Het is mogelijk om te kiezen voor de nicotinevrije Sansie Black label. Echter zijn er ook nicotine houdende smaken te vinden. Deze komen voor in de 3 mg, 6 mg en 12 mg uitvoering. Door de verscheidenheid aan sterktes word je in staat gesteld om jouw nicotine tolerantie mogelijk af te bouwen door iedere keer een lagere sterkte te nemen. Weet wel dat de stap tussen 6 mg en 12 mg groot kan zijn. Helaas is er vooralsnog geen 9 mg Sansie Black label te vinden. Wil je dus een liever een 9mg? Tip: Mix dan de 6mg en 12 mg, zo word het een 9mg!