SaltBay e-liquids

De e-liquids van Saltbay bevatten nicotine zout! Nicotine zout (of ook wel nic salt) wordt sneller door je lichaam opgenomen dan reguliere nicotine. Hierdoor zal je sneller een voldaan gevoel krijgen, net zoals je gewend bent van een traditionele sigaret. Bovendien kan je met nicotine zout hogere nicotinesterktes dampen, zonder een extreem keelgevoel te krijgen. De smaken variëren van tabak tot fruitcocktails en zijn beschikbaar in 20 mg nicotine zout.

0 resultaten
Standaard
Geen producten gevonden voor deze selectie.

9.3
8091 Onze score met 8091 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Snel netjes en goed geregeld

Michael Klok
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Super snelle levering. Netjes verpakt.

Enrico Lameijer
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Saltbay e liquid kopen?

Het van origine Bulgaarse merk Saltbay e liquid heeft sinds het begin van 2019 een aardige naam voor zichzelf gemaakt binnen de Nederlandse e liquid markt! Het is een relatief kleine lijn, maar wel met uitstekende smaken. Wanneer je bijvoorbeeld opzoek bent naar een volle tabak smaak met rijke toevoegingen, ben je bij Saltbay e liquid aan het goede adres! Benieuwd wat Saltbay e liquid nog meer te bieden heeft? We zullen je hieronder er meer over vertellen, maar weet je nu al voldoende? Wanneer je Saltbay e liquid kopen wilt, kun je bij een van onze winkels of de webshop terecht!

NicSalt liquid van hoge kwaliteit

Dankzij de hoge eisen die Saltbay stelt aan zijn e liquid productie, kan je ervan uitgaan dat ieder flesje saltbay e liquid gevuld is met vloeistof van hoogwaardige kwaliteit. De Saltbay lijn is zoals we al eerder verteld hebben niet de meest grote e liquid lijn op de markt, maar ze hebben al aangegeven in de toekomst meerdere smaken te produceren. Momenteel bestaat deze lijn uit Nicsalt e liquids, dat zijn zogeheten nicotine zoute, deze nicotine word sneller opgenomen in het lichaam en voelt een stuk zachter aan op de keel.

Saltbay e liquid is daarom alleen geschikt voor de zogeheten POD e sigaretten of starterkits. Aangezien het nicotine gehalte in deze e liquids van Saltbay vrij hoog is en ook nog NicSalt bevatten zijn deze e liquids dus niet geschikt voor in Sub Ohm apparaten. De flesjes saltbay e liquid kopen is mogelijk op meerdere Damp-e locaties in Nederland maar ook gemakkelijk van je bank kun je saltbay e liquid kopen via onze webshop!

Saltbay heeft unieke verpakkingen en smaken!

Niet alleen in de vloeistof is de kwaliteit van saltbay e liquid te vinden. Ook buiten de flesjes heeft Saltbay e-liquid aandacht gestoken in de verpakking. Zoals je kunt zien zit deze e liquid van Saltbay in een soort Sealbag waardoor hij ook snel op zal vallen in een vape store! Niet alleen is de verpakking uniek van de Saltbay eliquids ook de smaken zul je niet snel bij een ander merk tegenkomen. Zo hebben ze bijvoorbeeld tabak gecombineerd met een hazelnoot, wat zorgt voor een warme volle tabakssmaak. Houd je niet van tabak, maar ben je eerder een zoetekauw? Wees gerust, ze hebben ook smaken zoals een cheesecake met banaan en honing. Ondanks de kleine lijn, zijn hoge kwaliteit, en unieke verpakking zorgt Saltbay e liquid voor een unieke ervaring. We hopen dat we genoeg hebben uitgelegd zodat je zelf de keuze kan maken als je saltbay e liquid kopen.