QPHARM e-liquids

Qpharm Base is een smaakloze e-liquid. Deze e-liquid bevat 100% VG waardoor deze vloeistof zeer stroperig is. De Qpharm Base kan zo gedampt worden of gebruikt worden om andere e-liquids van nicotine te voorzien. Als je deze base gaat gebruiken om een Shake 'N Vapes mee aan te lengen kijk dan eerst even welke nicotinesterkte je nodig hebt om op het juiste nicotinesterkte uit te komen. Qpharm Base is verkrijgbaar in nicotinesterktes tot en met 18 mg.

4 resultaten
Standaard
qpharm pg base e liquid
1,95
qpharm 70 30 base e liquid
1,95
qpharm 50 50 base e liquid
1,95
qpharm vg base e liquid
1,95

9.3
8524 Onze score met 8524 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supersnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Qpharm nicotine base

De base e-liquid van Qpharm is niet alleen te vinden in verschillende nicotine sterktes en verhoudingen maar is tevens markt leider op het gebied van nicotine toevoegingen aan aroma’s. De base e-liquids zijn liquids met een farmaceutische standaard geproduceerd wat betekend dat er een garantie is voor de hoogste kwaliteit. De verschillende base liquid worden enkel gemaakt van top kwaliteit ingrediënten en daarnaast wordt QPharm in Nederland geproduceerd. Je kunt basis e liquid kopen in verschillende sterktes met verschillende verhoudingen om altijd te zorgen voor het juiste eind resultaat. Kom je er niet helemaal uit of weet je niet waar je op moet uitkomen voor het beste resultaat? Lees dan nog even verder of stel je vragen aan ons in een van onze winkels of via de website!

Een goede basis!

Je kunt naast voor gemengde e liquid kopen, ook aroma kopen. Erg handig als je bijvoorbeeld zelf je smaak combinatie wilt maken of simpelweg meer vloeistof wilt maken dan de standaard 10ml. Alleen aroma is echter niet verstandig om te dampen en daarvoor heb je ook een basis nodig om de aroma te verdunnen, ook wel "base" genoemd! Je kunt base kopen in verschillende sterktes en samenstellingen om precies uit te komen bij wat je graag dampt. Je kunt bijvoorbeeld voor sub-ohm e sigaretten het beste gaan voor hogere VG liquids als je opzoek bent naar grote wolken. Dit gaat dan achter wel ten kosten van de smaak. Wil je meer smaak of heb je een wat kleinere e sigaret zoals bijvoorbeeld de Justfog q16 e sigaret, kan je het beste gaan voor een hogere PG liquid. Deze liquid is wat dunner en kan door de samenstelling van hogere PG liquid goed gebruikt worden in kleinere apparaten. Tevens is PG erg goed in het vast houden van smaakstoffen wat je vloeistof echt laat knallen als het aankomt op smaak! Bij Damp-e vindt je een groot assortiment base e liquid! Heb je vragen over wat je precies nodig hebt? Stel gerust je vragen via de website of in een van onze winkels!

Qpharm kopen?

Bij ons kun je altijd terecht voor je base benodigdheden! Wanneer je opzoek bent naar een base e liquid van hoogwaardige, farmaceutische kwaliteit, hebben wij precies wat je zoekt! Je kunt bij ons qpharm e liquid kopen zodat je niet direct afhankelijk bent van normale, voorgemaakte eliquid kopen. Mocht je vragen hebben over wat je precies nodig hebt? Stel ze gerust via de chat knop onderaan de website of kom eens langs bij een van onze winkels! Wij staan altijd voor je klaar wanneer je meer wilt weten over bijvoorbeeld nicsalt of de ZAP e liquid lijn die wij beschikbaar hebben. Wij van Damp-e staan altijd voor je klaar voor je klaar wanneer je vragen hebt of gewoon nieuwsgierig bent geworden in de ZAP e liquid lijn na het lezen van deze tekst, wat wij ons natuurlijk ook goed kunnen voorstellen! Wij staan altijd voor je klaar in onze winkels of in op onze website!