0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Aisu Tokyo Series Grapelicious

Druif, Menthol

€ 4,80

Aisu Tokyo Series Lemon & Lime

Cirtoen, Limoen

€ 4,80

Op Ma/Vr besteld voor
23:45 = Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.3/10 5311 beoordelingen! damp-e 1 10

Aisu Tokyo Series Menthol

Menthol

€ 4,80

Aisu Tokyo Series Menthol Cherry

Kersen, Menthol

€ 4,80

Aisu Tokyo Series Menthol Tobacco

Menthol tabak

€ 4,80

Achteraf betalen
Met Klarna.

Twee prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Aisu Tokyo Series Pink Raspberry Lemonade

Frambozen limonade

€ 4,80

Aisu Tokyo Series Rainbow Astaire

Anijs, Fruitmix, Menthol

€ 4,80

Aisu Tokyo Series Rich Tobacco

Caramel, Tabak

€ 4,80

Aisu Tokyo Series Strawberry Marshmallow

Aardbeien, Marshmallow

€ 4,80

Aisu Tokyo Series Watermelon Bubblegum

Watermeloen, Bubblegum

€ 4,80

Aisu Yoguruto Melon Milk Nic Salt

Meloen, melk

€ 4,80

Op zoek naar nic salt?

De laatste tijd zijn er steeds meer elektrische rokers op zoek naar nic salt. Nu vraag je je misschien af wat dit dan precies is, het is een term die maar bij weinig mensen een belletje laat rinkelen. Nic salt is een speciaal soort nicotine. Deze vorm van nicotine wordt sneller door je lichaam opgenomen, dit zorgt voor een ander gevoel. Straks zullen we je alles laten zien over dit bijzondere nic salt. Lees dus snel verder om er achter te komen waarom nic salt e liquid van Damp-e een goede toevoeging voor jouw e sigaret is!

Wat is nic salt nu precies?

Goed, zoals we al even kort hebben aangestipt is nic salt een speciaal soort nicotine. Het is een nicotine zoutvorm, deze zoutvorm wordt sneller door het lichaam opgenomen en afgebroken. Dit zorgt ervoor dat je sneller een voldaan gevoel zult krijgen bij het dampen. Aangezien je sneller een voldaan gevoel krijgt is de kans groot dat je minder lang aan jouw elektrische sigaret zal hijsen. Voor de mensen die graag willen minderen op het gebied van roken is dit een ontzettend prettige werking. Wanneer je normaal gesproken 18 mg nicotine te zwaar zou vinden, voelt een 20 mg nic salt eigenlijk zoals een 3mg of 6mg. Dit is dus ideaal voor in kleine e sigaretten, maar niet voor in Sub Ohm varianten.

Talloze smaken nic salt

Het zal je wel opgevallen zijn dat wij van Damp-e een ontzettend groot aanbod hebben voor producten die te maken hebben met elektrisch roken. Ook op het gebied van nic salt zijn er talloze opties waar je voor kunt gaan. De grote verscheidenheid aan smaakjes zorgt ervoor dat je de smaak kunt kiezen die je zelf het prettigst vindt. Houdt er rekening mee dat de nic salt e liquid minder scherp is dan de normale nicotine e liquid. Mocht je dus altijd normale nicotine vloeistof hebben gedampt dan kan dit even wennen zijn. Dankzij de kleine flesjes ben je in staat om te experimenteren met de verschillende smaken, je komt vanzelf bij een nic salt smaak die aansluit bij wat je zoekt.

Waar nic salt voor gebruiken?

Wat zijn nu echt de toepassingen voor de nic salt e liquid? Als je de e sigaret te scherp in de keel vind aanvoelen en je eigenlijk niet voldoende nicotine binnen krijgt is Nic salt misschien wel de oplossing. Wij raden deze vloeistof NIET aan voor in een krachtige sub ohm sigaret. Dit komt door het feit dat deze door de snelle en grote verdamping vaak erg veel nicotine in je longen laten. De Nic salt e liquids zijn dus alleen geschikt voor in pod e sigaretten of starterkits. Twijfel je of een nic salt e liquid wel geschikt is voor in jou e sigaret? Wij zijn altijd bereikbaar voor extra advies!