Nic Salt

Hier vind je alle e liquids uit de lijn van Millerjuice Silverline Nicsalt. Er is een variatie aan verschillende smaken en natuurlijk hebben ze allemaal zoals de naam al doet vermoeden een nicotine zout. Als je graag meer wilt weten over de nicotine zout, Millersjuice of graag wilt weten of deze e-liquid wel geschikt is voor jou esigaret, lees dan onderaan deze pagina verder.

10 resultaten
Millers silverline nic salt desert e liquid
 3,25
Millers silverline nic salt fruit mix e liquid
 3,25
Millers silverline nic salt menthol e liquid
 3,25
Millers silverline nic salt ry4 e liquid
 3,25
Millers silverline nic salt usa regular e liquid
 3,25
Millers silverline nic salt tabak e liquid
 3,25
Millers silverline nic salt tobacco nr 1 e liquid
 3,25
Millers silverline nic salt shag e liquid
 3,25
Millers silverline nic salt aardbei e liquid
 3,25
Millers silverline nic salt watermeloen e liquid
 3,25

9.3
7280 Onze score met 7280 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Goed assortiment, snelle verzending.

Bart Hermans
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snel antwoord op mail en snel ontvangen

Marianne Ortmanns
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Wie is Millers Juice Nic Salt?

Millers juice is een Nederlandse fabrikant van e liquids en bestaat al sinds 2014, ze zijn ooit begonnen in een kleine ruimte zo groot als een garage box, maar inmiddels uitgegroeid tot een professionele hal van ruim 4000M2. Millers juice silverline nicsalt is een toevoeging aan hun bestaande assortiment en zeer geschikt voor in Pod e sigaretten

Kan deze e liquid ook in mijn e sigaret?

Wil jij graag de eliquid van Millers Juice silverlijn Nicsalt kopen voor in jou e sigaret? Let er dan goed op of deze e liquid wel geschikt is voor in jou e sigaret. Deze e-liquids hebben namelijk geen normale nicotine maar een Nicotine zout, hierdoor voel je minder kriebel in de keel en word de nicotine ook sneller opgenomen in het lichaam. Daarom zijn deze e liquids alleen geschikt voor in de kleine modellen e sigaretten, denk hierbij aan starterkits of de speciaal hiervoor gemaakt POD systemen.

Welke smaken heeft Miller juice Silverline Nicsalt?

Misschien ken je de Millers Juice Silverline al, uit deze e liquid lijn hebben ze de best verkochte smaken gepakt uit ieder de verschillende smaken zoals: Tabak, Fruit, Menthol. Met deze smaken hebben ze hun Nicsalt lijn in het leven geroepen. Zo zit er dus voor iedereen wel een aroma tussen waarna hij of zij opzoek is.

Welke nicotine sterktes?

In welke nicotine sterktes zijn de Nicsalt e liquids van millers juice silverline beschikbaar? Momenteel hebben ze deze e liquid alleen uitgebracht in de nicotine sterkte van 18mg. Omdat deze e liquid voornamelijk geschikt is voor in Pod e sigaretten is er dus helaas niet veel variatie in te vinden. Wil je liever een nicotine vrije variant van de Millers Juice Silverline Nicsalt kopen? Dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor de normale silverline e liquid, aangezien die wel in een 0mg verkrijgbaar is.