0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Millers Juice Silver e-liquid

Millers Juice Silver e-liquids zijn de meest simpele smaken in ons assortiment maar daarom niet minder goed! De e-liquids bestaan uit 30% VG waardoor ze zeer geschikt zijn voor kleinere verdampers.

MILLERS Watermeloen

Watermeloen

€ 2,95

MILLERS Vanille

Vanille

€ 2,95

MILLERS USA Regular

Amerikaanse tabak

€ 2,95

Op Ma/Vr besteld voor
23:45 = Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 4727 beoordelingen! damp-e 1 10

MILLERS USA Menthol

Amerikaanse tabak, Menthol

€ 2,95

MILLERS UK Regular

Britse tabak

€ 2,95

MILLERS UK Menthol

Britse tabak, Menthol

€ 2,95

Achteraf betalen
Met Klarna.

Twee prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

MILLERS Turkish Blend

Turkse tabak

€ 2,95

MILLERS Tobacco Nr 1

Tabak

€ 2,95

MILLERS Tabak

Tabak

€ 2,95

Millers Juice Silverline kopen?

Ben je wel een keer toe aan een ander smaakje e liquid voor jouw elektrische sigaret dan zal je voor een lastige keuze komen te staan, er zijn namelijk nogal wat merken waar je voor kunt kiezen. Van de appel smaakjes tot aan een menthol e liquid, het zijn er echt ontzettend veel. Op deze pagina zie je alle e-liquid in het aanbod die beschikbaar zijn van de Millers Juice Silverline. Dit grote aanbod maakt het een stuk eenvoudiger om de Millers Juice Silverline e liquid te vinden die echt past bij wat je zoekt. Laten we deze speciale e liquid van Millers Juice Silverline eens even wat beter onder de loep nemen.

Millers Juice Silverline: een merk van Nederlandse bodem

Er zijn maar weinig merken op de markt die zo snel gegroeid zijn als de Nederlandse producten Millers Juice silverline. Dit merk is de producent achter veel verschillende lijnen aan producten en vloeistof, zo ook achter de Millers Juice Silverline en de El Patron lijn. Er zijn veel verschillende producten te vinden in het aanbod van Millers Juice, dit maakt het dan ook zo’n diverse aanbieder. Deze grote keuzeaantallen hebben er dan ook voor gezorgd dat het merk erg bekend is geworden. De Millers Juice Silverline worden altijd uitvoerig getest voordat ze de fabriek verlaten, dit zorgt voor een ontzettend hoge kwaliteitsstandaard.

Ook nicotine vrije Millers Juice Silverline e liquid mogelijk?

Je weet vast wel dat er voor de e sigaret een aantal nicotineniveaus bestaan waar men uit kan kiezen. Op de eerste plaats is het mogelijk om bij de Millers Juice Silverline lijn te kiezen voor de nicotine vrije flesjes , deze Millers Juice Silverline e liquid zal ervoor zorgen dat je op een eenvoudige manier jouw elektrische sigaret kunt leren gebruiken Deze soort e liquid is ideaal voor alle mensen die nieuw zijn op het gebied van elektrisch roken.

Veel smaken aan nicotine houdende Millers Juice Silverline e liquid

Voor de mensen die graag de overstap willen maken van de normale sigaret naar een elektrische is het natuurlijk mogelijk om te kiezen voor de Millers Juice Silverline e liquid met nicotine. Deze kan men ook vinden in veel verschillende smaakjes. Dankzij dit aanbod kan je een smaakje uitzoeken wat past bij wat je zoekt. Dit maakt het echt een stuk eenvoudiger om jouw keuze te personaliseren.

Bestel jouw Millers Juice Silverline bij Damp-e

Wij van Damp-e staan zijn natuurlijk dé plek als het aankomt op de aanschaf van jouw Millers Juice Silverline e liquid. Dit grote aanbod is wel zo prettig, je wilt nu eenmaal wel eens lekkere smaak kopen. Je kunt naast de verschillende smaakjes en nicotineniveaus veel andere producten vinden in ons uitgebreide assortiment die te maken hebben met elektrisch roken. De Millers Juice Silverline heeft een VG niveau van 30%, dit maakt hem geschikt voor onder andere de Sub OHM sigaretten. Een Millers Juice Silverline e liquid kopen is dankzij Damp-e een stuk eenvoudiger dan voorheen!