0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Millers Juice e-liquid

Millers Juice is een Nederlandse fabrikant van e-liquids. Millers Juice e-liquid kopen kan je bijna overal in het land en dus ook bij Damp-e! Millers Juice heeft vier verschillende lijnen, te weten:

  1. Millers Juice Silverline - De Silver Line is de goedkoopste lijn van Millers Juice. De Silver Line is de meest bekende smaaklijn en bestaat uit simpele smaken met een hoog PG gehalte van 70%.
  2. Millers Juice Chromeline - De Chrome Line van Millers Juice bestaat uit 10 verschillende e-liquids. De Chrome Line bevat een compleet assortiment aan smaken. De smaken zijn wat simpeler dan bij de Gold Line maar de vloeistoffen bevatten meer VG dan de Silver Line.
  3. Millers Juice Platinumline - De Platinum Line is een verzameling van klassieke smaken van hoge kwaliteit. Deze vloeistoffen bestaan uit 50% VG. Hierdoor zijn de e liquids niet scherp in de keel zonder dat de vloeistof te stroperig wordt.
  4. Millers Juice Goldline - De Gold Line is een wat meer premium lijn. De vloeistoffen bevatten 50% VG en maken gebruik van meerdere aroma's waardoor de smaken een gelaagdheid krijgen.

Millers Platinum - Yogurt Amarena

Yoghurt, Kersen

€ 4,45

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 3321 beoordelingen! damp-e 1 10

Millers Platinum - Heavenly

Ontbijtgranen, Cheesecake

€ 4,45

Millers Platinum - Fruity Menthol

Aardbei, Framboos, Menthol

€ 4,45

Millers Platinum - Fruit Punch

Exotische fruitmix

€ 4,45

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Millers Platinum - French Tobacco

West Virginia Tabak

€ 4,45

Millers Platinum - British Tobacco

Britse tabak

€ 4,45

Millers Platinum - American Tobacco

Amerikaanse tabak

€ 4,45

Millers Juice e liquid kopen?

Heb je het over elektrisch roken dan zijn er wel tientallen tot honderden merken waar je uit kunt kiezen als het aankomt op de e liquid. Nu is het door dit grote aanbod wel wat lastig geworden om een keuze te maken. Eén van de grotere namen die afkomstig is van een Nederlandse bodem is Millers Juice . De Millers Juice e liquid is op dit moment erg populair onder zowel de beginners als de ervaren dampers, dit komt voornamelijk door de verscheidenheid aan verschillende ‘lijnen’. De Millers Juice e liquid kopen is één van de keuzes die men kan maken wanneer je voorzien wilt zijn van een volle smaak met de juiste hoeveelheid nicotine (of zonder natuurlijk).

Nederlandse bodem – steeds groter aan het worden

Zoals we hierboven al even hebben gezegd heeft Millers Juice de laatste tijd een stijging meegemaakt op het gebied van aantal verkopen en populariteit. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij hun assortiment steeds verder hebben kunnen uitbreiden. Het merk is bekend geworden van de zoete smaken, echter zijn er vandaag de dag ook meer dan genoeg andere smaken te vinden. Door te kiezen voor de Millers e liquid zal je voor een geruime tijd plezier hebben van een smaakje wat bij je past. Het merk is gericht op de gedachte dat het makkelijker zou zijn om over te stappen van de normale sigaret naar de elektrische sigaret. Op dit moment zijn de Silverline en de Chromeline lijnen erg populair onder de elektrische sigaret gebruikers.

De keuzes voor Millers Juice

Iedereen heeft andere wensen wanneer zij een elektrische sigaret gebruiken. Nu iedereen een ander smaakje lekker zal vinden is het wel van belang dat er voldoende keuzemogelijkheden zijn. De smaakjes lopen sterk uiteen, dit maakt het merk dan ook zo bijzonder. Je vindt onder andere de zoete smaken, al zijn er ook genoeg smaken die een frisse nasmaak hebben, denk bijvoorbeeld aan menthol. Kies vandaag nog de smaak die jou het lekkerst lijkt.

Kan je ook nicotine vrije smaakjes kopen van Millers Juice?

Mensen die geen ervaring hebben met roken en nog nooit een elektrische sigaret vast hebben gehad hebben geluk, er zijn namelijk verschillende nicotinevrije e liquid Millers Juice. Uiteraard zijn er ook meer dan genoeg Millers Juice e liquid smaakjes waar wel nicotine in zit. Dit is ideaal voor de mensen die graag normaal willen dampen of die langzaam af willen bouwen. De keuze ligt geheel bij jou!

Welke Millers e liquid lijn kies jij?

Kies jij vandaag nog voor de e liquid van Millers Juice? Bij de Millers e liquid kennen ze meer dan genoeg opties, dit maakt het merk dan ook zo bijzonder! Zo kan je boven aan de pagina kiezen voor de verschillende lijnen die millers e liquid te bieden heeft, of je nou van tabak, fruit of toch liever een menthol smaak houd, bij millers e liquid weet je dat je goed zit.