0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Liqua Bright Tobacco

Lichte tabak

€ 3,95

Liqua Blackcurrant

Zwarte Bessen

€ 3,95

Liqua Blackberry

Zwarte Bessen

€ 3,95

Op Ma/Vr besteld voor
23:45 = Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 5120 beoordelingen! damp-e 1 10

Liqua Black Tea

Zwarte Thee

€ 3,95

Liqua Berry Mix

Verschillende Bessen

€ 3,95

Liqua Apple

Zoete Appel

€ 3,95

Achteraf betalen
Met Klarna.

Twee prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Liqua American Blend

Amerikaanse Virginia Tabak

€ 3,95

Liqua 4S Watermelon

Watermeloen

€ 4,95

Liqua 4S Virginia Tobacco

Milde Tabak

€ 4,95

Liqua 4S Vanilla Tobacco

Vanilla Tabak

€ 4,95

Liqua 4S Two Mints

Munt

€ 4,95

Liqua 4S Traditional Tobacco

Milde Tabak

€ 4,95

Liqua e liquid kopen?

Een volle smaak, dat kennen ze bij Liqua wel! Dit merk is op dit moment één van de bekendste Tsjechische aanbieders op het gebied van e liquid. Dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit en om de vele mogelijkheden aan smaakjes om voor te gaan, niet zo raar dat zoveel mensen kiezen voor de Liqua e liquid. Met de Liqua e liquid zal je elke keer weer een volle smaak kunnen verwachten. Het wordt tijd om deze bekende aanbieder eens even wat beter te bekijken!

Waar komt de Liqua e liquid vandaan?

Dit bekende merk is dus afkomstig uit Tsjechië, dit maakt het een Europees hoogwaardig merk. Voordeel van een Europees merk is dat deze aan alle mogelijke kwaliteitswaarborgen voldoen die gehanteerd worden binnen de Europese Unie. Het merk heeft zich in het bijzonder gericht op alle mensen die op zoek zijn naar een krachtige en vooral volle smaak, de smaken voldoen hier dan ook echt allemaal aan. De Liqua e liquid zal voldoen aan alle eisen die je maar aan een e liquid kunt stellen. Dankzij een flesje Liqua e liquid kun jouw belevenis tijdens het dampen van een elektrische sigaret naar het volgende niveau brengen.

Wat voor nicotinegehalte wil je hebben?

Mensen die op zoek zijn naar de Liqua e liquid zullen moeten nadenken over de keuze tussen de nicotinevrije en de nicotine houdende varianten. De Liqua e liquid met nicotine is geschikt voor de mensen die de overstap maken van de normale sigaret, zij kunnen dankzij deze Liqua e liquid eenvoudig afbouwen. Al is het ook een optie om te gaan voor de Liqua e liquid die geen nicotine bevat, dit is weer handig voor de mensen die normaal gesproken niet roken.

Het aanbod aan Liqua e liquid

Je kunt kiezen uit talloze smaakjes. De Liqua e liquid is beschikbaar in twee verschillende varianten, de Element en de Mix. De Element heeft een verhouding van 50% VG, deze hoeveelheid VG zorgt voor een zoete nasmaak. De Mix heeft meer VG, te weten 65%, hierdoor wordt de vloeistof net even iets stroperiger. Maak voor jezelf dus de keuze en ga voor de Liqua e liquid die aansluit bij wat je zoekt. Er zijn meer dan genoeg verschillende smaken om uit te kiezen, het personaliseren van jouw elektrische sigaret is dus niet zo lastig!

De Liqua e liquid bestellen bij Damp-e

Zoals je waarschijnlijk zelf al wel hebt kunnen zien hebben we op deze pagina een groot aanbod aan Liqua e liquid voor jou. Of je nu graag een Liqua e liquid met nicotine wilt of dat je graag de nicotinevrije flesjes aanschaft, je kunt het allemaal vinden bij ons op de site. Dankzij de scherpe prijzen en de uitstekende service kan iedereen snel en eenvoudig voorzien zijn van de juiste producten. Neem snel een kijkje en zoek jouw eerste Liqua e liquid!