Liqua e-liquids

De e-liquids van Liqua worden in Tsjechië geproduceerd en geleverd aan de hele europese markt. Smaken uit de e-liquid lijn variëren van tabak, (fris)dranken en natuurlijk fruit! Liqua heeft twee verschillende lijnen: Liqua Element - De Liqua Element lijn e-liquids die wat eenvoudiger zijn dan de Liqua Mix lijn. De vloeistoffen bestaan voor 50% uit VG waardoor ze ook goed te dampen zijn in kleinere e-sigaretten! Liqua Mix - De Liqua Mix e-liquids zijn combinatie e-liquids waarvan verschillende smaken worden gemixt tot een vloeistof. De e-liquids bestaan uit 65% VG waardoor ze wat stroperiger zijn dan de Liqua Element lijn. Liqua 4S - De Liqua 4S e-liquids zijn allemaal gemaakt met nicotine zout. Ze bestaan voor 50% uit VG waardoor ze geschikt zijn voor in kleinere e-sigaretten.
33 resultaten
Standaard
liqua 4s watermelon e liquids-min
4,95
liqua 4s virginia tobacco e liquids-min
4,95
liqua 4s two mints e liquids-min
4,95
liqua 4s shisha mix e liquids-min
4,95
liqua 4s mentol e liquids-min
4,95
liqua 4s lemon pie e liquids-min
4,95
liqua 4s berry mix e liquids-min
4,95
liqua 4s american tobacco e liquids-min
4,95
liqua element watermeloen e liquids-min
3,95
liqua element vanilla e liquids-min
3,95
liqua element two mints e liquids-min
3,95
liqua element caramel e liquids-min
3,95
liqua element turkish tobacco e liquids-min
3,95
liqua element tradittional tobacco e liquids-min
3,95
liqua element strawberry e liquids-min
3,95
liqua element peach e liquids-min
3,95
liqua element orange e liquids-min
3,95
liqua element menthol e liquids-min
3,95
liqua element licorice e liquids-min
3,95
liqua element extreme drink e liquids-min
3,95
liqua element dark tobacco e liquids-min
3,95
liqua element cuban cigar e liquids-min
3,95
liqua element cookies e liquids-min
3,95
liqua element cola e liquids-min
3,95
Pagina

9.3
8524 Onze score met 8524 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supersnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Liqua e liquid kopen?

Een volle smaak, dat kennen ze bij Liqua wel! Dit merk is op dit moment één van de bekendste Tsjechische aanbieders op het gebied van e liquid. Dit merk staat bekend om de hoge kwaliteit en om de vele mogelijkheden aan smaakjes om voor te gaan, niet zo raar dat zoveel mensen kiezen voor de Liqua e liquid. Met de Liqua e liquid zal je elke keer weer een volle smaak kunnen verwachten. Het wordt tijd om deze bekende aanbieder eens even wat beter te bekijken!

Waar komt de Liqua e liquid vandaan?

Dit bekende merk is dus afkomstig uit Tsjechië, dit maakt het een Europees hoogwaardig merk. Voordeel van een Europees merk is dat deze aan alle mogelijke kwaliteitswaarborgen voldoen die gehanteerd worden binnen de Europese Unie. Het merk heeft zich in het bijzonder gericht op alle mensen die op zoek zijn naar een krachtige en vooral volle smaak, de smaken voldoen hier dan ook echt allemaal aan. De Liqua e liquid zal voldoen aan alle eisen die je maar aan een e liquid kunt stellen. Dankzij een flesje Liqua e liquid kun jouw belevenis tijdens het dampen van een elektrische sigaret naar het volgende niveau brengen.

Wat voor nicotinegehalte wil je hebben?

Mensen die op zoek zijn naar de Liqua e liquid zullen moeten nadenken over de keuze tussen de nicotinevrije en de nicotine houdende varianten. De Liqua e liquid met nicotine is geschikt voor de mensen die de overstap maken van de normale sigaret, zij kunnen dankzij deze Liqua e liquid eenvoudig afbouwen. Al is het ook een optie om te gaan voor de Liqua e liquid die geen nicotine bevat, dit is weer handig voor de mensen die normaal gesproken niet roken.

Het aanbod aan Liqua e liquid

Je kunt kiezen uit talloze smaakjes. De Liqua e liquid is beschikbaar in twee verschillende varianten, de Element en de Mix. De Element heeft een verhouding van 50% VG, deze hoeveelheid VG zorgt voor een zoete nasmaak. De Mix heeft meer VG, te weten 65%, hierdoor wordt de vloeistof net even iets stroperiger. Maak voor jezelf dus de keuze en ga voor de Liqua e liquid die aansluit bij wat je zoekt. Er zijn meer dan genoeg verschillende smaken om uit te kiezen, het personaliseren van jouw elektrische sigaret is dus niet zo lastig!

De Liqua e liquid bestellen bij Damp-e

Zoals je waarschijnlijk zelf al wel hebt kunnen zien hebben we op deze pagina een groot aanbod aan Liqua e liquid voor jou. Of je nu graag een Liqua e liquid met nicotine wilt of dat je graag de nicotinevrije flesjes aanschaft, je kunt het allemaal vinden bij ons op de site. Dankzij de scherpe prijzen en de uitstekende service kan iedereen snel en eenvoudig voorzien zijn van de juiste producten. Neem snel een kijkje en zoek jouw eerste Liqua e liquid!