0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Liqua 4S Watermelon

Watermeloen

€ 4,95

Liqua 4S Virginia Tobacco

Milde Tabak

€ 4,95

Liqua 4S Vanilla Tobacco

Vanilla Tabak

€ 4,95

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 4043 beoordelingen! damp-e 1 10

Liqua 4S Two Mints

Munt

€ 4,95

Liqua 4S Traditional Tobacco

Milde Tabak

€ 4,95

Liqua 4S Shisha Mix

Appels, Tabak, Anijs

€ 4,95

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Liqua 4S Menthol

Menthol

€ 4,95

Liqua 4S Lemon Pie

Citroen Taart

€ 4,95

Liqua 4S Berry Mix

Verschillende Bessen

€ 4,95

Wie is Liqua e liquid?

Waar komt Liqua 4S vandaan en hoe zijn ze begonnen? Het merk achter Liqua 4S is zoals je al had kunnen raden natuurlijk Liqua. Het is niet zomaar een klein bedrijf Liqua is de grootste producent van e-liquids in Tsjechië. Liqua bedient daarom ook niet alleen de Europese markt maar zelf Amerika hoort hierbij! Met Liqua 4S weet je dus zeker dat je goed zit.

Kan deze e liquid van Liqua 4S ook in mijn e sigaret?

Deze vraag is geen overbodige luxe, niet alle e liquids kunnen namelijk in iedere e sigaret. Er zijn namelijk een aantal verschillende type e sigaretten. De Liqua 4S nicsalt e liquids zogeheten nicotine zout e-liquids kunnen namelijk alleen gebruikt worden in starter sets of pod e sigaretten. Als je een sub ohm e sigaret hebt dan moeten we je helaas teleur stellen. De Liqua 4S nicotine zout proeft of voelt namelijk niet zoals normale nicotine, maar hier vertellen we je later wat meer over!

Welke smaken heeft Liqua 4S?

Je zal je vast en zeker afvragen welke smaken er in de Liqua 4S lijn zitten? Nou misschien heb je al eerder een e liquid van Liqua gehad uit één van hun andere e-liquid lijnen? De smaken uit de Liqua 4S zijn niet zomaar bedacht, het zijn namelijk de meest bekende smaken! Het zijn dus niet enorm veel verschillende liquids, maar er zit voor ieder wat tussen. Denk bijvoorbeeld aan een menthol, tabak of gewoon een bekende fruit smaak zoals watermeloen! We weten vrijwel zeker dat er ook een smaak tussen zal zitten voor jou.

Welke nicotine sterktes?

Als je je afvraagt of er wel een nicotine sterkte voor jou tussen zit, dan kunnen we je vast verklappen dat er weinig variatie in deze e liquid lijn van Liqua 4S te vinden in. De e liquids in de Liqua 4S lijn zijn namelijk niet zomaar normale e-liquids, dit zijn nicotine zout e liquids. Het verschil tussen nicotine en nicotine zout is dat: nicotine zout een stuk sneller in het lichaam word opgenomen en nicotine zout voel je ook bijna niet in de keel. Daarom word nicotine zout vaak alleen in een hoog nicotine gehalte verkocht. Als je dus opzoek bent naar een nicotine vrije variant kan je beter bij de andere e liquids van Liqua kijken. Mocht je graag je nicotine gehalte willen afbouwen? Ook dan zal je dat hier niet gaan lukken, bij andere liquids van Liqua ben je dan beter af.