0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Fruit e-liquid kopen?

Op deze pagina vind je alle e-liquids die een fruit smaak bevatten. Sommige e-liquids combineren een fruit smaak met een andere smaak. Denk aan een combinatie van fruit en menthol of fruit en room bijvoorbeeld! Aan de linkerkant kan je met de filters je keuze verder specificeren. De e-liquids in deze categorie zijn flesjes van 10 ml en zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinesterktes. Fruit e-liquid kopen maar weet je niet welke? Neem contact met ons op!

ZAP! Summer Cider

Aardbei, Limoen

€ 4,50

ZAP! Starfruit Burst

Stervrucht, Appel

€ 4,50

ZAP! Snow Pear

Peer, Menthol

€ 4,50

Op Ma/Vr besteld voor
23:45 = Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.3/10 5172 beoordelingen! damp-e 1 10

ZAP! Passionfruit Zest

Passievrucht, Limoen

€ 4,50

ZAP! Melonade

Meloen, Limonade

€ 4,50

ZAP! Lychee Lemonade

Lychee, Limonade

€ 4,50

Achteraf betalen
Met Klarna.

Twee prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

ZAP! Golden Pomelo

Citrus, Tropisch

€ 4,50

VGOD SaltNic Tropical Mango

Tropische Mango

€ 4,95

VGOD SaltNic Summer Strawberry

Frisse Aardbei

€ 4,95

VGOD SaltNic Lush Ice

Frisse Watermeloen

€ 4,95

VGOD SaltNic Luscious

Watermeloen

€ 4,95

Veep Strawberry

Aardbeien

€ 2,95

Voorzie jouw e sigaret met e liquid fruit

Als je op zoek bent naar een nieuw smaakje voor jouw elektrische sigaret dan zijn er echt tientallen soorten waar je uit kunt kiezen. Van banaan tot aan aardbei, van tabakssmaak tot aan menthol. Je kunt het zo gek nog niet verzinnen of er bestaat wel een smaakje voor. Op deze pagina vind je alle e-liquids in ons aanbod die een fruitsmaak bevatten. Dit grote aanbod zorgt ervoor dat je een smaakje kunt kiezen wat aansluit bij wat je zoekt. Hieronder hebben we enkele handige informatie die je door kunt nemen voordat je jouw e liquid fruit aanschaft bij Damp-e!

Een frisse toevoeging met fruit e-liquid

Je vraagt je misschien af waarom het een goed idee is om eens een e liquid fruit te kopen. De voornaamste reden waarom een fruit e liquid een verstandige keuze is, is het feit dat je voorzien bent van een frisse smaak. De fruitsmaken zorgen ervoor dat je jouw elektrische sigaret met meer gemak kunt gebruiken. Veel mensen vinden de standaard menthol en tabakssmaken namelijk aan de saaie kant, hierdoor genieten ze minder van hun dagelijkse trekjes. Door te kiezen voor een e liquid fruit zal je hier geen last meer van hebben. De fruit e liquid staat namelijk bekend om een heerlijk zachte smaak. Zijn de smaken niet veel te sterk? Nee, alle e liquid fruit die je hier op de site vindt zijn vol van smaak.

Kies jouw nicotineniveau

Zoals je waarschijnlijk al wel weet zijn er voor de e sigaret verschillende niveaus van nicotine waar je uit kunt kiezen. Op de eerste plaats kennen we de nicotinevrije smaakjes, deze e liquid fruit is niet verslavend en een stuk minder schadelijk dan de e liquid fruit met nicotine. Deze smaak is geschikt voor mensen die nog niet bekend zijn met het elektrisch roken en die ook nog nooit normaal gerookt hebben. Voor de mensen die graag de overstap willen maken van de normale sigaret naar de elektrische sigaret is er ook fruit e liquid met nicotine. Deze zijn er vervolgens weer in verschillende gradaties, kies dus de nicotinehoeveelheid die je graag wilt. Je kunt ervoor kiezen om af te bouwen of je kunt jouw normale nicotinehoeveelheid binnen krijgen, dit ligt geheel aan jou.

Een groot aanbod aan e liquid fruit

Wij van Damp-e staan bekend om ons ontzettend grote aanbod. Dit grote aanbod is natuurlijk ideaal, hierdoor is het voor iedereen mogelijk om voorzien te zijn van een e liquid fruit. Je kunt naast de verschillende smaakjes en nicotineniveaus kiezen uit grote en kleine flesjes. Wij raden aan om te beginnen met een klein flesje, op die manier kan je de smaak eerst eens even proeven. Is het nu een blijvertje dan kan je een groter flesje fruit e liquid kopen. Neem snel een kijkje hier op de pagina en kies de e liquid fruit die jou het lekkerst lijkt voor in de e sigaret!