The Quic Nic e-liquids

The Quic Nic is een e-liquid lijn van Flavourtec. De e-liquids in deze lijn bevatten nicotine zout in plaats van normale nicotine. Nicotine zout wordt sneller opgenomen door het lichaam (en afgebroken!) en geeft minder keelgevoel dan normale nicotine. De e-liquids in deze lijn bestaan uit 50% VG waardoor je de smaken in de Quic Nic lijn ook in kleinere tankjes kan dampen.

0 resultaten
Standaard
Geen producten gevonden voor deze selectie.

9.3
8522 Onze score met 8522 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supeesnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Quic nic e liquid

We zien dat er de laatste tijd steeds meer mensen zijn die de keuze maken voor nicotine zout. Wellicht ben je nog niet zo bekend met deze term, in dit geval raden we zeker aan om door te lezen. Wij laten je namelijk vandaag zien wat de voordelen zijn van het gebruik van nic salt. Als het aankomt op deze speciale vorm van nicotine is er een merk wat echt een uitstekende kwaliteit weet te leveren, dit is Quic. De Quic nic e liquid is dé keuze voor iedereen die op zoek is naar een volle smaak.

Innovatie en een hoge kwaliteitsstandaard

Mensen die beginnen met het gebruik van een elektrische sigaret zullen met de Quic nic e liquid een uitstekende aankoop in handen hebben. Het grote voordeel van de Quic nic e liquid is dat je het gevoel hebt dat je minder nicotine dan gewoonlijk binnen zal krijgen (hier komen we straks even op terug). Het team achter Flavourtec, de producten van Quic, staat bekend om hun ontzettend hoge kwaliteit en om hun innovatieve werkwijze. Zij doen er alles aan om de smaken zo lekker en uniek mogelijk te maken. Dit is goed terug te zien in het huidige aanbod, deze smaakjes zijn op dit moment namelijk ongekend populair onder het grote publiek. Deze hoge kwaliteitsstandaard verzekerd je van een geschikte aankoop.

De werking van de Quic nic e liquid

Hierboven hebben we het al even heel kort benoemd, de Quic nic e liquid is voorzien van een speciaal soort nicotine. Deze nicotine is niet vloeibaar maar bestaat uit een soort zoutkristallen. Dankzij deze samenstelling zal de stof nicotine sneller worden opgenomen in het lichaam. Deze snellere opname en afbraak zorgt ervoor dat je sneller een voldaan gevoel zult hebben tijdens het dampen. Wil je graag een Quic Nic e liquid kopen voor in je e sigaret, kijken dan even of deze ook geschikt is. Aangezien de liquids van Quic Nic nicotine zout bevatten zijn deze niet geschikt voor sub ohm e sigaretten. Voor de mensen die graag de overstap willen maken van de normale sigaret naar de elektrische sigaret is dit een goede vloeistof voor in een starterset.

Hier op de pagina vind je alle soorten Quic nic e liquid die wij op dit moment in het assortiment hebben liggen. De uitstekende service en het grote aantal keuzemogelijkheden maakt Damp-e the place to be voor iedereen die Quic nic e liquid wilt kopen!