0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Flavourtec e-liquid

Flavourtec is een Poolse fabrikant van e-liquids. Sinds 2012 voorzien ze de markt van allerlei verschillende soorten e-liquids en e-liquid lijnen. Maak hieronder een keuze uit een van de e-liquid lijnen van Flavourtec:

  1. American Stars - De American Stars lijn van Flavourtec bestaat uit Amerikaanse, zoete smaken.
  2. Flavourtec Only - E-liquids die bestaan uit verschillende combinaties van fruit smaken. De e-liquids in de Flavourtec Only lijn bestaan uit 50% VG en is beschikbaar in verschillende nicotinesterktes.
  3. Flavourtec Iced - Flavourtec Iced e liquids bestaan allemaal uit zoete fruit smaken met een toevoeging van menthol.

American Stars Berry's Mix

Bessen mix

€ 3,49

American Stars Big Swapple

Zoet zure appel, Snoep

€ 3,49

American Stars Blue Magic

Framboos, Aardbei, Menthol

€ 3,49

Op Ma/Vr besteld voor
23:45 = Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.3/10 5443 beoordelingen! damp-e 1 10

American Stars Blueberry Cheesecake

Bosbessen, Cheesecake

€ 3,49

American Stars Easy Rider

Zware Tabak

€ 3,49

American Stars Guava Sweet Sour

Zoetzure Guava

€ 3,49

Achteraf betalen
Met Klarna.

Een prachtige winkel
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

American Stars Honey Hornet

Ontbijtgranen, Melk, Honing

€ 3,49

American Stars Honey Moon

Zoetzure meloen

€ 3,49

American Stars Jamaican Fruits

Ananas, Perzik, Amaretto

€ 3,49

American Stars Mango Chill

Mango, fris

€ 3,49

American Stars Milky Moooo

Aardbei, Room

€ 3,49

American Stars Mr. Melon

Mango, Papaya, Meloen

€ 3,49

Flavourtec e liquid

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe e liquid zullen na kunnen denken over wat voor soort smaak ze graag in huis willen hebben. Veel mensen gaan voor de e liquid van Flavourtec, dit is op dit moment een van de grootste merken uit Polen. Bij Damp-e kun je vrijwel alle mogelijke soorten e-liquid vinden, dankzij dit grote aanbod zal je veel makkelijker jouw elektrische sigaret kunnen personaliseren met een nieuwe smaak van flavourtec. We zullen je hieronder wat meer laten zien over de Flavourtec e liquid, zo weet je je kunt verwachten.

Flavourtec is een bedrijf wat zich richt op innovatie!

Een van de redenen waarom je erover na kan denken om Flavourtec e liquid te kopen is het feit dat dit merk zich echt heeft gericht op innovatie. Dit merk blijft de Flavourtec e liquid voorzien van nieuwe combinaties qua smaken die het dampen net even iets lekkerder maken dan voorheen. Het merk heeft een goede standaard voor wat betreft de kwaliteit van de smaakjes, door te kiezen voor de Flavourtec e liquid is men verzekerd van een aankoop waar je voor een lange tijd plezier van zult hebben. Zo blijven de Flavourtec e liquid voor een lange tijd lekker, als klant is het hierdoor mogelijk om een smaakje uit te zoeken wat ideaal is voor het dagelijks gebruik.

Hoeveel nicotine zou je willen hebben?

Je zal naast de keuze voor de smaakjes moeten kijken naar de hoeveelheid nicotine die je graag wilt hebben voor jouw Flavourtec e liquid. Er zijn bepaalde smaakjes van de Flavourtec e liquid waar dampers veel profijt van zullen hebben, dit zijn de smaakjes die voorzien zijn van nicotine. Deze komen er in verschillende niveaus, hier kan je dus geheel zelf een keuze uit maken. Nu zijn er ook meer dan genoeg Flavourtec e liquid smaakjes te vinden die bekend staan als nicotinevrije e liquid, deze Flavourtec e liquid is ideaal voor de mensen die de elektrische sigaret eens willen proberen. Het handigste is om gewoon even ons grote aanbod aan e liquid merken door te nemen, zo kan je een Flavourtec e liquid kiezen die aansluit bij wat jij persoonlijk zoekt. Dit zorgt ervoor dat je jouw elektrische sigaret veel prettiger kunt gebruiken dan voorheen.

Flavourtec e liquid kopen bij Damp-e

Hier op de site vind je alle mogelijke soorten Flavourtec e liquid die op dit moment beschikbaar is. maak een keuze uit de verschillende lijnen Flavourtec e liquid en kies de smaak die je lekker vindt. De e-liquids in de Flavourtec Only lijn bestaan uit 50% VG en is beschikbaar in verschillende nicotinesterktes. Ben je op zoek naar iets speciaals kies dan voor The Quic Nic lijn van Flavourtec, dit zijn e-liquids met nicotine zout. Door vandaag nog een kijkje te nemen in het aanbod zie je gelijk wat wij je te bieden hebben.