0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

IVG Nic Salts Green Energy

Citrus, Energy drink

€ 4,95

Liqua Black Tea

Zwarte Thee

€ 3,95

Liqua Coffee

Koffie

€ 3,95

Op Ma/Vr besteld voor
23:45 = Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.3/10 5311 beoordelingen! damp-e 1 10

Liqua Extreme Drink

Energy drink

€ 3,95

Liqua Mix Jasmine Tea

Groene Thee, Jasmijn Thee

€ 4,95

Liqua Mix Pina Coolada

Ananas, Kokos, Rum

€ 4,95

Achteraf betalen
Met Klarna.

Twee prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Migo Strawberry Lemonade

Aardbei, Limonade

€ 4,95

MILLERS Cappuccino

Koffie, Melk, Cappuccino

€ 2,95

MILLERS Caribbean Rum Sauce

Bruine rum, Vanille

€ 4,50

MILLERS Cassis

Cassis

€ 2,95

Millers Chrome Hot Italian

Koffie, Espresso

€ 3,95

Millers Chrome Sunny Day

Amandel, Kokos, Rum

€ 3,95

Damp-e, alle mogelijke soorten e liquid drank

Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe e liquid zullen goed moeten nadenken over wat ze precies lekker vinden. Veel mensen geven de voorkeur aan een fruit of een menthol smaakje, maar er zijn ook genoeg mensen die graag iets anders hebben. Bij Damp-e kun je vrijwel alle mogelijke soorten e liquid vinden, dit grote aanbod zorgt ervoor dat je jouw persoonlijke keuze beter kunt maken. Eén van de mogelijkheden is de e liquid met drank smaak. Deze e liquid drank is weer onder te verdelen in allerlei verschillende soorten, we zullen je hieronder wat meer laten zien over de e-liquid drank.

Unieke smaak: e liquid drank

Wij kunnen wel tientallen redenen verzinnen waarom een e liquid drank een super goede keuze is voor mensen die wel eens een keer wat anders willen. Zoals je al aan de naam kunt zien is de e liquid met drank smaak gericht op alle mogelijke soorten drankjes. Dit hoeft natuurlijk geen alcoholische drank te zijn, we hebben ook talloze koffie smaakjes. De verfrissende werking van de vele drankjes maakt het een ideale toevoeging voor jouw elektrische sigaret. Kies jij voor de zoete cola smaak? Of ga je toch voor de e liquid drank mojito, door het grote aanbod is er voor ieder wel wat wils. De flesjes zijn beschikbaar vanaf 10ml, met deze hoeveelheid kun je meerdere weken vooruit. Zo zorg je ervoor dat je elke dag van jouw e-liquid drank kunt dampen.

De hoeveelheid nicotine

Er zijn een hele hoop verschillende elektrische sigaret gebruikers. Aangezien iedereen een ander tolerantieniveau van nicotine zal hebben is het belangrijk om hier even bij stil te staan. Mensen die niet vast roken en die ook nog nooit gerookt hebben kunnen kiezen voor de vele e-liquid drank nicotinevrije flesjes, door de afwezigheid van nicotine loop je ook niet meer het risico dat je verslaafd raakt. Uiteraard hebben we ook talloze soorten e liquid met drank smaak waar wel nicotine in zit. Dit biedt mensen die normaal gesproken sigaretten rookten de mogelijkheid om af te bouwen. Op die manier is het een stuk eenvoudiger om de verslaving te doorbreken.

Veel keuze bij Damp-e uit e liquid fris

Wil je nu zelf eens de e liquid drank proberen dan is het mogelijk om vandaag nog een kijkje te nemen Damp-e. Hier op de site zal je altijd aan het juiste adres zijn het grootste aanbod aan producten voor jouw elektrische sigaret. Naast de vele soorten e-liquid fris is het ook mogelijk om een goede starter kit te kiezen. Ga jij voor een e liquid drank 10ml flesje? Of wil je toch iets anders bestellen? Neem snel een kijkje in het aanbod en zie zelf hoe groot het aanbod van Damp-e is!