De overheid wil e-sigaretsmaakjes en wegwerp vapes verbieden. Kom nu in actie en teken de petitie!

Double Drip

De e-liquids van Double Drip zijn "High VG"! Dat wil zeggen dat de e-liquids van Double Drip veel VG bevatten! De smaken van Double Drip bestaan uit 80% VG waardoor ze geschikt zijn voor sub-ohm e-sigaretten en minder geschikt voor kleinere e-sigaretten in verband met de dikte van de vloeistof. De Double Drip e-liquids bestaan uit verschillende zoete smaken en zijn beschikbaar in verschillende nicotinesterktes tot en met 6 mg. Wil je Double Drip e liquid kopen? Kijk dan snel verder hieronder!

12 resultaten
DOUBLE DRIP LEMON TART E LIQUIDS-min
 4,95
DOUBLE DRIP CRYSTAL MIST E LIQUIDS-min
 4,95
DOUBLE DRIP SHERBERT RAINBOW E LIQUIDS-min
 4,95
DOUBLE DRIP TWISTED ICE CREAM E LIQUIDS-min
 4,95
DOUBLE DRIP ORANGE MANGO CHILL E LIQUIDS-min
 4,95
DOUBLE DRIP MANGO RASPBERRY ICE CREAM E LIQUIDS-min
 4,95
DOUBLE DRIP CARAMEL APPLE CAKE E LIQUIDS-min
 4,95
DOUBLE DRIP RASPBERRY SHERBET E LIQUIDS-min
 4,95
DOUBLE DRIP LEMON LIME TANGERINE ICE E LIQUIDS-min
 4,95
DOUBLE DRIP STRAWBERRY BANANA WAFFLE E LIQUIDS-min
 4,95
DOUBLE DRIP SUPER BERRY SHERBET E LIQUIDS-min
 0,99
DOUBLE DRIP STRAWBERRY LACES SHERBET E LIQUIDS-min
 0,99

Wie is Double Drip coil sauce?

Double Drip is een e liquid fabrikant uit Engeland en bestaat al sinds 2016. Ze zijn één van de eerste die op de markt kwamen met een hogere VG e liquid lijn. Vandaar ook de naam Double Drip, omdat deze vloeistof namelijk rechtstreeks op de coil/katoen kan worden gedruppeld. Ze hebben ondertussen al meerdere prijzen binnengehaald voor beste eliquid in de categorie: Ice Cream Flavour. Het team achter double drip coil sauce stopt hier gelukkig niet, en ze brengen zo nu en dan toch weer een nieuwe smaak uit!

Kan deze e liquid ook in mijn e sigaret?

Wil jij graag Double Drip e liquid kopen? Maar weet je niet zeker of deze ook geschikt is voor in jou e-sigaret? Zoals we hierboven al even benoemd hebben, is de naam van de originele lijn waar Double Drip mee gestart is een high VG e liquid. Om precies te zijn heeft deze e liquid een VG gehalte van 80% VG, en is deze dus erg stroperig. Daarom kan deze e liquid ook niet in alle e sigaretten en is deze dus voornamelijk alleen geschikt voor in Sub-Ohm e sigaretten of in een RDA of RTA.

Welke smaken heeft Double Drip?

De meeste smaken van Double Drip bestaan toch wel uit zoete smaken, denk hierbij aan de smaken zoals we al eerder benoemd hebben ice cream flavour ’s of wafels en taart. Dit zijn toch wel de smaken die je gauw zou terug vinden in deze lijn.

Welke nicotine sterktes?

Al de e liquids van Double Drip hebben een laag nicotine gehalte, juist deze e liquids worden vaak in krachtige e sigaretten gebruikt die veel damp produceren. Daarom wil je dus ook het nicotine gehalte vaak juist heel laag houden. Wil jij liever nicotine vrij dampen? Ook dan zit je bij Double Drip goed, gelukkig hebben ze ook al hun e liquids in een nicotine vrije variant! Zo kan je gemakkelijk je nicotine inname verminderen of zelfs helemaal afbouwen.