0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Dinner Lady E-liquid kopen

Wij hebben het complete assortiment van Dinner Lady e liquids. Je kan bij dinnerlady verschillende smaken vinden zoals taart, tabak en fruitsmaken. Wil je meer weten over de e liquid en of deze geschikt is voor in jou e sigaret? Lees dan verder onderaan de pagina.

Dinner Lady Watermelon Slices

Watermeloen

€ 4,95

Dinner Lady Sweet Fruits

Zoete fruitmix

€ 4,95

Dinner Lady Strawberry Macaron

Aardbei, Room

€ 4,95

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 4043 beoordelingen! damp-e 1 10

Dinner Lady Strawberry Ice

Aardbei, Fris

€ 4,95

Dinner Lady Straight Tobacco

Volle tabak

€ 4,95

Dinner Lady Mango Ice

Mango, Fris

€ 4,95

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Dinner Lady Lychee Ice

Lychee, Fris

€ 4,95

Dinner Lady Lemon Tart

Citroen, Taart

€ 4,95

Dinner Lady Lemon Sherbets

Zoet, zuur, ijs

€ 4,95

Wie is Dinner Lady?

Dinner Lady bestaat sinds 2016 en zoals ze zelf zeggen zijn ze geobsedeerd door realistische smaken. In 2016 zijn ze gestart met 2 personen, maar een jaar later hadden ze al een bedrijfspand van meer dan 1 miljoen pond en in het jaar 2018 hebben ze zelfs een eigen productie lijn weten neer te zetten. Ondertussen blijft het bedrijf maar groeien en werken er meer dan 200 mensen. Ze zijn inmiddels zo bekend geworden dat de kans groot is dat je hun liquids in het buitenland snel zal tegenkomen.

Kan deze e liquid ook in mijn e sigaret?

Wil jij graag de e liquids van Dinner Lady kopen? Maar je weet niet zeker of deze e liquid wel geschikt is voor in jou e sigaret? De e liquids hebben een verhouding van 70%VG waardoor ze redelijk stroperig zijn, dat houd dus in dat ze niet in de allerkleinste e sigaretten kunnen. Heb je een starterkit, kijk dan goed of de openingen van jou coils wel groot genoeg zijn. Sub ohm e sigaretten zijn geen probleem.

Welke smaken heeft Dinner Lady?

Dinnerlady e liquids heeft geen enorme variatie aan verschillende soorten smaken. Maar zoals we al eerder hebben verteld gaat het Dinner lady om realistische smaken. Ze zijn niet voor niks bekend geworden in de damp wereld om hun bekende smaak Lemon Tart! Deze smaak heeft namelijk al meerdere prijzen gewonnen in de categorie Taart smaken op verschillende beurzen. Ben je toch geen taart liefhebber? Ook dan kan je smaken vinden zoals tabak of fruit.

Welke nicotine sterktes?

Als je graag een e liquid van Dinner lady wilt kopen en je weet niet of jou nicotine sterkte erbij zit? Kijk dan even bij de smaak die je lekker vind, gelukkig heeft Dinner Lady namelijk verschillende nicotine sterktes. Ben je opzoek naar een nicotine vrije e liquid? Ook die kan je vinden bij verschillende smaken.