0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Black Cirkus e-liquid kopen?

De Black Cirkus is een lijn van CirKus! Deze Black Cirkus e-liquids bevatten een VG van 70% waardoor ze zeer geschikt zijn voor gebruik in sub-ohm e-sigaretten. De smaken zijn voornamelijk zoet van smaak. De Black Cirkus e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinesterktes tot en met 6 mg! Wil je Black Cirkus e liquid kopen? Kijk dan snel verder hieronder!

Black Cirkus The Conjurer

Kiwi, Mango, Ananas, Kokos

€ 1,99

Black Cirkus The Charmer

Thee, Melk

€ 1,99

Black Cirkus The Bearded Beauty

Suikerspin, Marshmallow

€ 4,95

Op Ma/Vr besteld voor
23:45 = Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 5120 beoordelingen! damp-e 1 10

Achteraf betalen
Met Klarna.

Twee prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Wie is Black Cirkus e liquid?

Zoals je wel aan de naam kunt zien is Black Cirkus afkomstig van het merk Cirkus. Dit is een Frans merk wat een steeds grotere speler wordt op de markt van het vapen. Het is een bijzonder merk nu Frankrijk een land is met maar een gering aantal e liquid producenten. De Black Cirkus smaken zijn verschillende combinaties, we noemen dit ook wel een cross over smaak. Er worden als het ware meerdere smaken gekruist om te zorgen voor een nieuw resultaat. Hun prijs winnaar is namelijk ook de Augustus The Clown (een echte appel kruimel taart).

Kan deze e liquid ook in mijn e sigaret?

Bij het kopen van Black Cirkus is het van belang om rekening te houden met het feit dat deze e liquid voornamelijk gemaakt is voor Sub Ohm e sigaretten. Dit komt omdat deze e liquid een VG verhouding heeft van 70%, hierdoor lijkt de e liquid meer op stroop dan op water. Door dit hogere VG gehalte kunnen deze e liquids niet gebruikt worden in startersets of in pod e sigaretten. De dikkere vloeistof zorgt er namelijk voor dat hij niet snel genoeg door de kleine openingen van het katoen kan stromen.

Welke smaken heeft Black Cirkus?

Zoals we al even kort hebben aangestipt zijn de smaken van Black Cirkus voornamelijk gericht op smaak combinaties. Zo kan je Black Cirkus e liquid kopen in Suikerspin en Marshmellow, Thee en Melk en zelfs Yoghurt met Abrikoos. Deze smaken zijn wat frisser, al hebben ze een vol karkater. Je kunt op deze pagina de verschillende soorten smaken terugvinden die er op dit moment te vinden zijn in het assortiment.

Welke nicotine sterktes zijn er?

Er zijn verschillende nicotinesterktes om te kiezen binnen het assortiment van Black Cirkus. Op dit moment kun je Black Cirkus e liquid kopen tot 6mg. Wil je liever je nicotine gehalte afbouwen? Dat kan want je kan namelijk zelfs nicotine vrije e liquids kopen.