0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Authentic Cirkus - Blackcurrant Ice

Zwarte Bes, Fris

€ 4,95

Authentic Cirkus - Banana Candy

Banaan, Snoep

€ 4,95

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 3562 beoordelingen! damp-e 1 10

Authentic Cirkus - Apple Toffee

Appel, Toffee

€ 1,99

Authentic Cirkus - Apple Cinnamon

Appel, Kaneel

€ 1,99

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Authentic Cirkus - Apple Absinthe

Appel, Anijs

€ 1,99

Wie is Authentic Cirkus e liquid?

De lijn Authentic Cirkus is afkomstig van het merk Cirkus. Dit merk is bekend geworden om verschillende soorten e liquid lijnen. Authentic Cirkus is van oorsprong afkomstig uit Frankrijk, al kan je Authentic Cirkus e liquid kopen in nagenoeg ieder land. De Authentic Cirkus zijn voornamelijk te herkennen aan het feit dat het cross over smaken zijn. Dit houdt in dat er een tweetal of zelfs drietal smaken gecombineerd wordt om te zorgen tot een unieke smaak. De smaken zijn echt anders dan de smaken van andere merken.

Kan deze e liquid ook in mijn e sigaret?

Het is mogelijk om Authentic Cirkus e liquid te kopen voor nagenoeg iedere soort e sigaret. Dit houdt in dat je de Authentic Cirkus onder andere kunt gebruiken voor jouw starter kit of voor je Sub Ohm sigaret. De reden dat je de liquid van Authentic Cirkus voor zoveel soorten e sigaretten kunt gebruiken is het feit dat dit product is voorzien van een 50/50 verhouding op het gebied van PG/VG. Deze verhouding is namelijk geschikt voor de meeste e sigaretten. Dus ook als je een pod e sigaret hebt is de kans groot dat ook deze e liquid in jou vape past.

Welke smaken heeft Authentic Cirkus?

Binnen het assortiment van dit merk zijn er een aantal verschillende smaken te vinden. Zoals we hierboven al reeds hebben vermeld is het een merk wat bekend staat als een cross over brand. Dit betekent dat er verschillende smaken gecombineerd worden. Je kunt onder andere Vanille en Custard, Toffee en Karamel, Aardbei en Kokos en de reguliere tabak smaak vinden. Op deze pagina kun je het volledige assortiment terugvinden, dit maakt Authentic Cirkus e liquid kopen net even iets makkelijker dan voorheen.

Welke nicotine sterktes zijn er?

Binnen het assortiment van Authentic Cirkus kunnen we een verscheidenheid aan nicotineseterktes vinden. Je kunt kiezen voor de 3, 6, 12 en 16 mg opties. Voor de mensen die graag willen afbouwen met hun nicotine inname zal dit zeker van pas komen. Er zijn ook een aantal opties beschikbaar waar helemaal geen nicotine in zit. Deze staan bekend als de nicotinevrije Authentic Cirkus e liquids.