0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Authentic Cirkus e-liquid kopen?

De Authentic Cirkus is een authentieke e-liquid lijn van CirKus! Deze e-liquid lijn van CirKus bevat simpele smaken. Geen gecompliceerde smaakprofielen maar gewoon simpel en duidelijk! Een appel is een appel smaak, een tabak is een tabak smaak, etc! De e-liquids in de Authentic Cirkus bevatten 50% VG waardoor je ze goed kan dampen in kleinere e-sigaretten! Wil je Authentic Cirkus e liquid kopen? Kijk dan snel verder hieronder!

Authentic Cirkus - Watermelon Bomb

Watermeloen, Exotische Vruchten

€ 4,95

Authentic Cirkus - Vanilla Custard

Vanille Custard

€ 1,99

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 3349 beoordelingen! damp-e 1 10

Authentic Cirkus - Us Tobacco

Amerikaanse Tabak

€ 4,95

Authentic Cirkus - Toffee

Karamel, Toffee

€ 4,95

Authentic Cirkus - Strawberry Kiwi

Aardbei, Kiwi

€ 4,95

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Authentic Cirkus - Strawberry Colada

Aardbei, Kokos, Ananas

€ 1,99

Authentic Cirkus - Strawberry Candy

Aardbei, Snoep

€ 4,95

Authentic Cirkus - RY4 Tobacco

RY4, Zoete Tabak

€ 4,95

Authentic Cirkus e liquid

Er zijn heel wat merken te vinden als je op zoek bent naar een nieuw smaakje e liquid. Nu is het alleen zo dat het door dit grote aanbod niet zo eenvoudig is om een merk te vinden wat geheel aansluit bij wat je zoekt. Eén van de merken waarbij je altijd weer een hoge kwaliteit zal krijgen is Authentic Cirkus. Authentic Cirkus e liquid staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Iedereen die zijn elektrische sigaret wilt voorzien van een nieuwe smaak zou op die manier gelijk zien waarom Authentic Cirkus e liquid kopen zo’n goede keuze is.

Authentic Cirkus e liquid – hoge kwaliteit

We hebben een tijdje lang niet zoveel gehoord rondom het merk Authentic Cirkus. Tot voor kort, toen hebben ze veel nieuwe Authentic Cirkus e liquid smaakjes op de markt gebracht. De Authentic Cirkus e liquid is echt de hoogste kwaliteit die je maar kunt vinden. Dit heeft dit Franse merk zeker goed onder de knie gekregen. Bij dit team gebruiken ze veel combinaties voor het maken van unieke smaakjes, hierdoor zal je altijd weer iets nieuws hebben om te proberen. De nieuwe Authentic Cirkus e liquid is ideaal voor de mensen die de standaard smaakjes e liquid beu zijn.

Mogelijkheden voor de nicotinehoeveelheid

Mensen die op zoek zijn naar Authentic Cirkus e liquid zullen een keuze kunnen maken uit de diverse soorten nicotine hoeveelheden. Het is belangrijk dat je hier wel goed over nadenkt, de keuze zal namelijk van invloed zijn op de smaak. Je kunt kiezen voor de nicotinevrije Authentic Cirkus e liquid. Deze is uitstekend voor de mensen die niet vast roken en die liever geen nicotine binnen krijgen. Zij zijn door de Authentic Cirkus e liquid zonder nicotine in staat om toch nog te dampen. Rook je nu wel vast maar wil je de overstap maken richting elektrisch roken dan raden wij aan om te kiezen voor de Authentic Cirkus e liquid met nicotine. De smaakjes van de Authentic Cirkus e liquid zijn voorzien van 50% VG, hierdoor kan je ze voor een groot scala aan elektrische sigaretten gebruiken.

Authentic Cirkus e liquid kopen is bij Damp-e een van de makkelijkste dingen die je maar kunt doen. Ons grote aanbod maakt het mogelijk om voorzien te zijn van een heerlijke e-liquid fruit die past bij wat je zoekt. Door de ruime keuzehoeveelheid kan je af en toe eens afwisselen van de verschillende smaakjes. Neem snel een kijkje hier op de pagina en zoek de Authentic Cirkus e liquid die past bij wat jij lekker vindt om te dampen!