0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Bookwill e-liquid kopen

Komt het aan op het bestellen van e liquid dan zijn er nogal wat opties om voor te kiezen. Dit komt voornamelijk door het feit dat er zoveel smaken te vinden zijn. Aangezien nog niet iedereen bekend is met Bookwill e liquid hebben we in dit artikel het een en ander op een rijtje gezet. Door middel van deze informatie zal je precies zien wie en wat de Bookwill e liquid is.

Bookwill Virginia

Klassieke Tabaksmaak

€ 3,95

Bookwill RY4

Tabak, Vanille

€ 3,95

Bookwill Red Touch

Aardbei

€ 3,95

Op Ma/Vr besteld voor
23:45 = Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 5120 beoordelingen! damp-e 1 10

Bookwill Red Summer

Frisse Galiameloen

€ 3,95

Bookwill Raspberry

Framboos

€ 3,95

Bookwill Madagascar

Vanila vla

€ 3,95

Achteraf betalen
Met Klarna.

Twee prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Bookwill Fuji

Groene Appel

€ 3,95

Bookwill Energy Red

Energy

€ 3,95

Bookwill Dark Vapure

Sterke Tabak, Cacao

€ 3,95

Bookwill Dark Bean

Ruwe Koffie

€ 3,95

Bookwill Cuban Cigar

Cubaanse Sigaar

€ 3,95

Bookwill Cowboy Blend

Amerikaanse Tabak, Honing

€ 3,95

Wie is Bookwill e liquid?

Voordat we je meer laten zien over de bijzondere kenmerken van Bookwill e liquid is het handig om eerst even stil te staan bij dit merk zelf. Dit merk is afkomstig van Nederlandse bodem. Het feit dat deze Bookwill e liquid van Nederlandse bodem afkomstig is brengt verschillende voordelen met zich mee. Het voornaamste voordeel is dat je voorzien bent van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. In Nederland kennen we immers strenge productie eisen op het gebied van de vloeistof voor elektrische sigaretten. Daar komt bij dat ons land bekend staat om de innovatie op het gebied van e liquids.

Kan deze e liquid ook in mijn e sigaret?

De Bookwill e liquid is bekend geworden om de verhouding van 60/40 op het gebied van PG/VG. Dit houdt in dat deze vloeistof gebruikt kan worden voor verschillende soorten elektrische sigaretten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de smaken van Bookwill te bestellen voor jouw starter kit of voor je pod e sigaret. Een sub ohm e liquid is er helaas nog niet van Bookwill e liquid.

Welke smaken heeft Bookwill?

Het merk Bookwill heeft zoals we al even kort hebben vermeld veel verschillende soorten smaken. Binnen het aanbod van Bookwill e liquid kun je kiezen voor de standaard smaken als fruit en menthol, echter is het ook mogelijk om te kiezen voor een van de verschillende tabak smaken. Deze bestaan uit een combinatie van de smaak van tabak en een andere toegevoegde smaak, zoals bijvoorbeeld bosbes. We noemen dit de speciale Cowboy blend e liquid. Dit is vooralsnog de meest populaire optie binnen het assortiment van Bookwill.

Welke nicotine sterktes?

Binnen het assortiment van de Bookwill e liquid zijn er verschillende sterktes. De verhouding nicotine loopt van 0 mg tot 18 mg. Binnen dit bereik kun je bijvoorbeeld kiezen voor 3 mg, 6 mg of 12 mg. Door de verscheidenheid aan nicotine sterktes is het dus mogelijk om af te bouwen middels jouw elektrische sigaret. Uiteindelijk is het mogelijk om over te stappen op de nicotinevrije versies van de Bookwill e liquid.