Aisu Tokyo Series e-liquids

E-liquids van Aisu Tokyo Series komen uit Engeland en zijn te herkennen aan de chubby gorilla flesjes. Aisu Tokyo Series e-liquid kopen kan je bijna overal ter wereld dus ook bij Damp-e!

14 resultaten
Standaard
Aisu Tokyo Series Watermelon Bubblegum
4,80
Aisu Tokyo Series Strawberry Marshmallow
4,80
Aisu Tokyo Series Rich Tobacco
4,80
Aisu Tokyo Series Rainbow Astaire
4,80
Aisu Tokyo Series Pink Raspberry Lemonade
4,80
Aisu Tokyo Series Menthol
4,80
Aisu Tokyo Series Menthol Tobacco
4,80
Aisu Tokyo Series Menthol Cherry
4,80
Aisu Tokyo Series Lemon & Lime
4,80
Aisu Tokyo Series Grapelicious
4,80
Aisu Tokyo Series Double Apple
4,80
Aisu Tokyo Series Blackjack
4,80
Aisu Tokyo Series Blackberry Hibiscus
4,80
Aisu Tokyo Series Banana Cake
4,80

9.3
8041 Onze score met 8041 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Altijd een snelle levering

Aleida Buurman
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snelle en goede service

Jean De maeyer
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Wie is Aisu Tokyo Series?

ZAP! is een e liquid producent uit Manchester, Engeland. Het bedrijf is opgericht in 2016. ZAP! Is de fabrikant van de Aisu Tokyo Series. De Aisu Tokyo Series heeft 14 smaken. Deze e liquids zijn samengesteld door ervaren dampers met jaren ervaring. De smaken variëren van fris tot zoet en zelfs ook tabak is terug te vinden in deze lijn. Kortom de Aisu Tokyo Series heeft voor iedereen een smaak die bij hen past.

Kan deze e liquid ook in mijn e sigaret?

Wil jij graag de e-liquid van Aisu Tokyo Series kopen? Maar je weet niet zeker of deze e liquid wel geschikt is voor in jou e sigaret? Geen probleem, we vertellen je graag wat meer. De e liquids van Aisu Tokyo Series bevatten nicotine zout, wat betekend dat deze sneller in je lichaam worden opgenomen dan normale nicotine. De 10mg en 20mg gehaltes hebben een verhouding van 50/50 en zijn alleen geschikt voor in startersets die niet veel damp produceren of pod e sigaretten. Heb je een sub ohm e sigaret, dan kan je kiezen voor de 0mg, de 3mg of de 6mg varianten.

Welke smaken heeft Aisu Tokyo Series?

Zoals we al eerder hebben verteld is de e liquid lijn van Aisu tokyo series een 14 tal smaken.
Zo is er bijvoorbeeld een bananen cake, een combinatie van citroen en limoen, een frambozen limonade en zelfs een aantal tabakssmaken.

Welke nicotine sterktes?

In welke nicotine sterktes zijn de Aisu Tokyo Series e liquids beschikbaar? De Aisu Tokyo Series liquids zij beschikbaar in 5 nicotine sterktes. De 0mg, 3mg en 6mg hebben een verhouding van 70%VG en zijn geschikt voor in de grotere e-sigaret modellen. De 10mg en 20mg varianten hebben een verhouding van 50% VG en zijn ontwikkeld om in combinatie met kleinere e-sigaretten te gebruiken.