Aisu e-liquids

Aisu is een Engelse fabrikant van e-liquids. Aisu e-liquid kopen kan je bijna overal ter wereld dus ook bij Damp-e! Aisu heeft verschillende lijnen, te weten:

29 resultaten
Standaard
Aisu Tokyo Series Watermelon Bubblegum
4,80
Aisu Tokyo Series Strawberry Marshmallow
4,80
Aisu Tokyo Series Rich Tobacco
4,80
Aisu Tokyo Series Rainbow Astaire
4,80
Aisu Tokyo Series Pink Raspberry Lemonade
4,80
Aisu Tokyo Series Menthol
4,80
Aisu Tokyo Series Menthol Tobacco
4,80
Aisu Tokyo Series Menthol Cherry
4,80
Aisu Tokyo Series Lemon & Lime
4,80
Aisu Tokyo Series Grapelicious
4,80
Aisu Tokyo Series Double Apple
4,80
Aisu Tokyo Series Blackjack
4,80
Aisu Tokyo Series Blackberry Hibiscus
4,80
Aisu Tokyo Series Banana Cake
4,80
AISU YOGHURT STRAWBERRY CREAM 50 E LIQUIDS-min
4,80
AISU YOGHURT PINEAPPLE COCONUT 50 E LIQUIDS-min
4,80
AISU YOGHURT MELON MILK E LIQUIDS-min
4,80
AISU YOGHURT STRAWBERRY CREAM 70 E LIQUIDS-min
4,80
AISU YOGHURT PINEAPPLE COCONUT 70 E LIQUIDS-min
4,80
AISU YOGHURT MELON MILK 70 E LIQUIDS-min
4,80
AISU PINK GUAVA 50 E LIQUIDS-min
4,80
AISU MANGO 50 E LIQUIDS-min
4,80
AISU GREEN APPLE 50 E LIQUIDS-min
4,80
AISU DRAGON FRUIT 50 E LIQUIDS-min
4,80
Pagina

9.3
8091 Onze score met 8091 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Snel netjes en goed geregeld

Michael Klok
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Super snelle levering. Netjes verpakt.

Enrico Lameijer
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Aisu e liquid – Niet zomaar een vloeistof

De laatste tijd is nic salt echt ontzettend populair onder de gebruikers van de elektrische sigaret. Nu zal je je misschien afvragen wat voor soort zout dit is, het is een term die nog altijd een beetje onbekend is. Nic salt is een speciaal soort nicotine. Nicotine zout is een vorm van nicotine die een stuk minder prikkelt in je keel en mond waardoor je op hogere sterktes kan dampen zonder dat de prikkel vervelend wordt. Straks gaan we je nog veel meer laten zien over nic salt. Maar laten we eerst eens kijken naar hét merk op het gebied van deze bijzondere soort e liquid: Aisu!

Een merk met een visie

Iedereen die wilt beginnen met elektrisch roken doet er goed aan om na te denken om een Aisu e liquid te kopen. Dit komt voornamelijk door het feit dat de Aisu e liquid ideaal is voor de mensen die opzoek zijn naar een frisse en of fruitige smaak. Ze hebben gekozen om een lijn met nic salt Aisu e liquid en normale nicotine te maken, deze blijkt erg populair te zijn onder alle gebruikers. Hierdoor is Aisu e liquid op dit moment zo razend populair. Door te kiezen voor Aisu e liquid weet je zeker dat je kwaliteit in handen zult hebben, dit merk stopt namelijk een hele hoop tijd en moeite in het optimaliseren van de verschillende smaakjes.

De functie van nic salt en normale nicotine

We hebben al even kort aangestipt dat nic salt ook wel een speciaal soort nicotine is. Het is een nicotine zoutvorm die voor minder prikkeling zorgt in keel en mond. Hierdoor kan je hogere sterktes nicotine dampen zonder dat de prikkeling te heftig wordt. Dit zorgt ervoor dat je al veel sneller genoeg hebt van jouw elektrische sigaret. Niet alleen heeft Aisu Nic salt e liquid, ze hebben ook de normale nicotine variant in de lagere nicotine sterktes! Zo is de 3mg / 6mg dus wat je normaal gewend bent, Nic salt vrij dus!

Smaken en verpakking

Aisu is niet de meest grote e liquid lijn die je gaat vinden op de markt van elektronisch roken, maar heeft wel een sterke positie in de Nederlandse markt. Dit komt omdat de aisu e liquid smaken heeft die helemaal uitgebalanceerd zijn. Ze produceren namelijk niet zomaar even een nieuwe smaak. Als je opzoek bent in een vape shop om Aisu e liquid kopen dan zal hij al snel eruit springen, dit komt omdat ze een unieke verpakking hebben! Kijk snel hier op de pagina en ga op zoek naar de Aisu e liquid die jij het liefst wilt gebruiken!