0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Kanthal A1 wire kopen?

Met Kanthal A1 draad/wire kan je makkelijk zelf coils maken. Het dikte van het draad wordt aangegeven in Gauge (GA). Hoe hoger het nummer GA, hoe dunner het draad is. Hoe dunner het draad is, hoe hoger de weerstand! Wil je dus hele lage coils bouwen, dan heb je dik draad nodig met een lage Gauge. Wil je Kanthal A1 draad kopen maar weet je niet welke je nodig hebt? Neem contact met ons op!

Op Ma/Vr besteld voor
23:45 = Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.3/10 5175 beoordelingen! damp-e 1 10

Achteraf betalen
Met Klarna.

Twee prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Kanthal

Kanthal is het meest gebruikte draad om zelf coils mee te maken. Kanthal draad is makkelijk om mee te werken en de weerstand van het draad is ideaal voor coils!

Kanthal draad in verschillende diktes

Het dikte van het draad wordt uitgedrukt in Gauge (GA). Hoe hoger het getal, hoe dunner het draad. Als je een Gauge omrekent naar mm wordt het beter zichtbaar: 24 Gauge kanthal is 0.51 mm dik, 26 Gauge kanthal A1 is 0.40 mm dik, 28 Gauge kanthal is 0.32 mm dik, 30 Gauge kanthal is 0.25 mm dik, etc. Hoe dunner het draad, hoe hoger de weerstand. Ga je dus voor een Kanthal A1 draad met een hoog Ga, dan hoef je minder wraps te maken om tot een hoge weerstand te komen.