Opbergen

De meeste mensen die een e-sigaret of vaporizer hebben nemen deze vaak mee als ze van huis gaan. Om ervoor te zorgen dat de e-sigaret of vaporizer veilig vervoerd kan worden zijn er speciale opberg etuis ontwikkeld. In deze handige etuis vervoer je veilig en gemakkelijk jouw e-sigaret of vaporizer. De meeste etuis zijn voorzien van een handige indeling die er voor zorgt dat je naast het apparaat zelf ook nog ruimte hebt om handige accessoires mee te nemen, denk hierbij een bijvoorbeeld extra coils, een flesje e-liquid en misschien zelfs wel een extra batterij. Met alles wat je maar nodig kunt hebben handig bij elkaar verpakt kun je zorgeloos van huis!
2 resultaten
Standaard
dAMP-E UNIVERSEEL HOESJE (LONG)1
3,95
dAMP-E UNIVERSEEL HOESJE (wide)1
3,95

9.3
8524 Onze score met 8524 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supersnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Het belang van een veilige opberg plek

Het spreekt misschien voor zich, maar het is belangrijk om een goede en veilige plek te hebben om je e-sigaret of vaporizer op te bergen wanneer je deze niet gebruikt en mee neemt wanneer je op stap gaat. Daarnaast kan het erg handig zijn om bijvoorbeeld altijd een extra coil en een flesje e-liquid op zak te hebben, en om ervoor te zorgen dat dit niet los ergens in een tas rond slingert is het aan te raden alles samen in een etui te bewaren. Zo heb je altijd alles wat je nodig kunt hebben op een plek en kun je zorgeloos op stap!

Verschillende soorten opberg hoesjes, etuis en tasjes

Zoals je wellicht al kunt raden zijn er verschillende opberg hoesjes en tasjes te krijgen. Dit omdat e-sigaretten en vaporizers nu eenmaal in verschillende formaten bestaan. Het gaat van hele simpele jute hoesjes tot etuis en tasjes met handige compartimenten waarin je bijvoorbeeld reserve onderdelen kunt bewaren of een extra batterij! Welk type opberg hoesje/tasje jij nodig hebt hangt natuurlijk af van wat voor e-sigaret of vaporizer jij hebt en hoeveel / welke extra onderdelen daarvoor bestaan die je mogelijk altijd op zak wilt hebben.