Flesjes & Bekers

De flesjes hebben verschillende groottes en vormen en kunnen gebruikt worden om je liquid in te bewaren. Als je een liquid wilt mengen om bijvoorbeeld 3 mg/ml nicotine sterkte te krijgen dan is het erg handig om leeg flesje te gebruiken om je e-liquids in te mengen. Een unicorn bottle is een flesje wat langwerpig is zodat je hem makkelijk bij je kan dragen!
1 resultaten
Standaard
LTQ Glass syrince 2.25ml1
2,50

9.3
8524 Onze score met 8524 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supersnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Bottles en lege flesjes voor e-liquid!

We hebben een mooi aanbod aan lege flesjes en bottles op Damp-e! Handig om grotere hoeveelheden e-liquid mee te nemen of voor de mensen die zelf e-liquid brouwen!

Chubby Gorilla flesjes van hoge kwaliteit

Als je op zoekt bent naar de hoogste kwaliteit flesjes, dan ben je bij flesjes van Chubby Gorilla aan het juiste adres! De flesjes van Chubby Gorilla zijn van een sterk soort plastic terwijl de flesjes zacht genoeg blijven om in te knijpen. Bovendien hebben de flesjes van Chubby Gorilla een "soft spot" die speciaal bedoeld is om in te knijpen! Zo krijg je gemakkelijk je e-liquid uit je flesjes, tot de laatste druppel!

Verschillende formaten voor verschillende mensen

We hebben flesjes van verschillende formaten. Of je nou op zoek bent naar een klein flesjes of grote flesjes, je vind ze op Damp-e! De flesjes gaan van 30 ml tot zelfs 120 ml. Het "Unicorn" model is slank en hoog zodat je deze gemakkelijk bij je kan dragen! Welk flesjes past het best bij jou?