De overheid wil e-sigaretsmaakjes en wegwerp vapes verbieden. Kom nu in actie en teken de petitie!

Snoep

Hier vind je alle aroma's die een snoep smaak bevatten! Snoep smaken kunnen smaken zijn zoals lollies, milkshakes, zuurtjes, etc! Snoep smaken worden soms gecombineerd met andere smaken. Met behulp van de filter aan de linkerkant kan je je keuze verder verfijnen. De aroma's moeten eerst aangemaakt worden met een base vloeistof voordat je hem kan dampen.

7 resultaten
Cirkus The Eccentrics - El Nougat
 4,90
Cirkus The Authentics - Yummy Pineapple
 4,90
Cirkus The Authentics - Watermelon Bomb
 4,90
Cirkus The Authentics - Strawberry Candy
 4,90
Cirkus The Authentics - Creamy Toffee
 4,90
Cirkus The Authentics - Banana Candy
 4,90
Cirkus The Authentics - Apple Toffee
 0,99

Damp-e: de plek voor snoep aroma

Als het aankomt op e liquid kan je kiezen voor een hele hoop soorten smaken aan e liquid. Van de fruitsmaken tot aan de speciale tabakssmaken, er zijn veel mogelijkheden. Een van de aroma’s is de snoep aroma. Als je opzoek bent naar een snoep aroma smaak dan zal je een volle en zoete smaak aantreffen bij het dampen. Bij Damp-e ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van de snoep aroma smaken, in dit artikel laten wij je vooral zien waar je op kan letten bij het kopen van de snoep aroma smaken.

Snoep Aroma’s

Let op!!! Alle snoep aroma’s die je vind op deze pagina zijn niet klaar om meteen gebruikt te worden! Een aroma is alleen een smaakstof en dient verdunt te worden met een basis e liquid voordat deze word verdampt. Bij alle producten vind je een handige uitleg hoe het werkt.

Unieke combinaties aan smaken

We zien dat er bij de snoepsmaken een hele hoop gemixt wordt met de smaakjes. Door bepaalde smaken samen te voegen is het mogelijk om elke dag weer een unieke smaak te krijgen bij het dampen van jouw elektrische sigaret. De snoep aroma zorgt ervoor dat je afwisseling hebt ten opzichte van de standaard smaken. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor één enkele smaak. De smaken zijn vaak voorzien van een zoete smaak, het is nu eenmaal een snoep aroma. Door snel een kijkje te nemen in ons aanbod weet je precies wat wij van Damp-e je allemaal te bieden hebben. Er zijn meer smaakjes dan je zou denken!

De soorten snoep aroma smaken

Zoals al even is vermeld zijn er echt super veel snoep aroma maken waar je voor kunt kiezen. Nagenoeg alle snoepsoorten zijn wel terug te vinden in het aanbod van de snoep aroma smaken. Ben jij bijvoorbeeld opzoek naar een zuurstok smaak? Of ben je niet weg te slaan van de zoete smaak van een kersen snoepje. Door deze grote verscheidenheid aan aroma’s is het mogelijk om elke keer weer iets anders te hebben. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het echt niet meer zo lastig is om de juiste smaak te vinden.