Dranken

DRANKEN AROMA'S KOPEN? De aroma's in deze categorie bevatten de smaak van een drankje! Dat kan een frisdrank smaak zijn maar ook een alcoholische, thee of koffie! Het kan zijn dat de aroma naast een (fris)drank smaak ook andere smaken bevatten. De aroma's moeten eerst aangemaakt worden met een base vloeistof voordat je hem kan dampen.

2 resultaten
Standaard
Cirkus The Authentics - Espresso Coffee
4,90
Cirkus The Authentics - Caffe Latte
4,90

9.3
8035 Onze score met 8035 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Snelle levering

Lydia Kok
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Snelle levering! Tevreden over de produkten die doen waarvoor ze dienen.

Ingeborg Caubergh
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Op zoek naar drank aroma e liquid?

Als het aankomt op e liquid zijn er een hele hoop verschillende mogelijke soorten smaken waar je voor kunt gaan. Van de menthol smaken tot aan de fruitsmaken, er is meer dan genoeg om uit te kiezen. Een van de opkomende aroma’s is op dit moment de drank aroma. Drank aroma's smaken naar alocohol dranken, frisdranken of warme dranken! Wij van Damp-e laten je vandaag het een en ander zien over de aanschaf van drank aroma e liquid, na het lezen van dit artikel weet je precies waar je op moet letten.

Mixen van de smaakjes

Net als bij normale alcoholische drankjes kan je met een drank aroma smaak aan de gang om het te mixen. Door bepaalde smaken bij elkaar te gooien zal je in staat zijn om keer op keer weer te zorgen voor een eigen ervaring. Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor één enkele smaak. De smaken zijn vaak voorzien van een zoetere ondertoon, hierdoor kunnen ze prima als losstaande vloeistof kunnen worden gebruikt. Zo er bijvoorbeeld een cola smaak! Door snel een kijkje te nemen in ons aanbod weet je precies wat wij van Damp-e je allemaal te bieden hebben.

Welke soorten zijn er?

Er zijn veel soorten drank aroma waar je voor kunt kiezen. Nagenoeg ieder drankje wat je maar kunt bestellen is wel terug te vinden in ons e liquid assortiment. Heb jij bijvoorbeeld een voorliefde voor de smaak van Kokos? Kies dan voor het drank aroma van Malibu. Ook bijzondere smaken als rum en whiskey zijn terug te vinden in het assortiment. Door deze grote verscheidenheid aan smaakjes is het mogelijk om elke keer weer af te wisselen met iets anders. Naast de veel alcoholische drankjes zijn er natuurlijk ook meer dan genoeg drank aroma smaakjes die geen alcoholische smaak bevatten. Hier kan je denken aan de frisdrank of de energie drank smaakjes.

Kies voor de Pina Colada, Mojito, rum, whiskey, wijn, frisdrank of energie drank aroma en zorg ervoor dat je echt een echte smaak voor handen hebt. We hebben natuurlijk ook alle andere soorten smaakjes, mocht je deze lekkerder vinden dan is dit geen probleem. Damp-e zet zich in voor alle elektrische rokers in ons land!

Aroma moet aangelengd worden!

Let er op dat de producten in deze categorie aroma’s zijn die alleen de smaakstoffen bevatten! Daarom zijn deze aroma’s niet direct geschikt om te dampen! Deze aroma’s moet je eerst zelf aanlengen met bijvoorbeeld Qpharm base vloeistof. Hiermee bepaal je zelf je VG en PG waardes en bovendien kan je met een base vloeistof ook zelf je nicotinesterkte bepalen!