0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

De Damp-e Beloftes

De Damp-e beloftes zijn onze beloftes naar jou toe als klant! Wij van Damp-e doen er alles om je 100% tevreden te stellen. Dat doen we door de beste service te geven, altijd de laagste prijs te garanderen en een extra lange garantie periode! Dat beloven we!

De D. A. M. P. E. beloftes staan voor:

 • D – Drie fysieke winkels

  Naast een webshop hebben wij ook drie fysieke Damp-e winkels! Je vind ze in Arnhem, Utrecht en Zeist waar ons deskundig personeel altijd voor je klaar staat!

 • A – Altijd de laagste prijs

  We hanteren altijd de laagste prijs zowel in de webshop als in onze fysieke winkels. Heb jij bij een andere vape winkel in jouw buurt hetzelfde product gevonden voor een vaste lagere prijs? Dan passen wij onze prijs zo snel mogelijk aan en geven we je het verschil terug! Zo weet je dat dat je bij Damp-e altijd de laagste prijs krijgt!

 • M – Meer persoonlijke aandacht

  Bij Damp-e krijg je de persoonlijke aandacht die je verdiend. Stoppen met roken is lastig en wij helpen je daar graag bij. Dat betekend dat we kijken naar je rookgedrag en samen met jou een plan maken hoe je het beste kan overstappen en kan afbouwen!

 • P – Proeven in de winkels

  In onze fysieke winkels kan je een selectie van onze populairste smaken proeven. Zo weet je precies wat je koopt!

 • E – Extra lang garantie

  Bij ons krijg je 6 maanden garantie. Andere vape winkels geven slechts 3 maanden garantie. Omdat wij dat te kort vinden hebben we onze garantie periode verlengt naar 6 maanden!

Drie fysieke winkels

We hebben drie prachtige fysieke winkels verspreidt door Nederland. Meer informatie over onze winkels vind je op de Alle Winkels pagina.

Altijd de laagste prijs

Wij doen regelmatig checks om te zorgen dat we de laagste prijs aanbieden. Zowel in de webshop als in de winkels. Vind je toch een product dat op het moment van melden ergens anders goedkoper wordt aangeboden? Vertel het ons. Wij passen de prijs zo snel mogelijk aan en jij krijgt het verschil in prijs direct terug! Zo weet je zeker dat je bij Damp-e altijd de laagste prijs betaald!

De spelregels:

 • Het moet gaan om exact hetzelfde product.

 • "Altijd de laagste prijs" geldt niet voor acties of tijdelijke prijsverlagingen.

 • Toon de kassabon om het verschil in prijs terug te krijgen.

 • "Altijd de laagste prijs" geldt alleen voor vape winkels in dezelfde 'vestigingsplaats'.

 • Andersoortige winkels zijn uitgesloten, zoals markten, winkels waar restpartijen worden verkocht, webwinkels, etc.

 • Als 'vestigingsplaats' geldt de bebouwde kom waarbinnen de Damp-e winkel is gelegen. De bebouwde kom wordt aangegeven middels blauwe borden met daarop een plaatsnaam en is dus niet altijd hetzelfde als 'gemeente'.

 • We behouden ons het recht de prijsmelding eerst te controleren voordat we het verschil in prijs crediteren naar je.

Meer persoonlijke aandacht

Bij Damp-e vinden we persoonlijke aandacht super belangrijk. Het is nogal een stap om te stoppen met roken, dat weten we, en daarom nemen we de tijd voor je. Zo kijken we goed naar je rookgedrag en vinden daar een passend product bij. Het bepalen van het nicotineniveau doen we samen zodat je niet te hoog maar ook niet te laag begint. De juiste nicotinesterkte vinden is een belangrijke stap als je wilt stoppen met roken!

We kunnen adviseren hoe je het beste kan overstappen naar een e-sigaret maar we kunnen je ook begeleiden in het afbouwen van de e-sigaret. Ons deskundig personeel kan een inschatting maken van hoe snel je de nicotine kan verminderen en in welke stappen je dat kan doen. Vraag er naar bij ons personeel!

Naast deskundig personeel in de winkels hebben we ook een klantenservice. Je kan contact met ons leggen via de chat functie op de website, via de mail op [email protected] of via de telefoon op 030-2689833.

Proeven in de winkels

In onze winkels is het mogelijk om een selectie van de meest populaire smaken eerst te proeven voordat je tot aanschaf over gaat. Zo weet je wat je koopt! De e-liquids die je kan proeven hebben over het algemeen een nicotinesterkte van 3 mg. Voor het proeven moet je minimaal 18 jaar oud zijn. We vragen een vergoeding van 30 cent om te kunnen proeven.

Extra lang garantie

Wij geven als enige in Nederland een garantieperiode van 6 maanden op al onze producten. Of je het nu in de webshop of in één van onze winkels hebt gekocht, je hebt recht op 6 maanden garantie. Neem altijd het aankoopbewijs en het doosjes met daarin de producten mee naar de winkel als je aanspraak wilt doen op garantie. Als je het digitaal wilt afhandelen, stuur dan een mailtje naar [email protected]. Voor meer informatie over onze garantie- en retoursproces zie onze garantie pagina.