U dient ouder dan 18 jaar te zijn om op deze webshop te bestellen.

Sorry.. U dient ouder dan 18 jaar te zijn om op deze webshop te bestellen.

Bel ons! 030 268 98 33
Boven de € 50,- gratis verzonden(NL)
betaal veilig met:Betaal Mogelijkheden
Volg ons!
Winkelwagen€ 0,00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cosmic Fog E-liquid kopen?

Je kunt in onze winkel of op onze webshop alle smaken Cosmic Fog kopen. Als je op zoek bent naar een fruitige e-liquid, dan raden we je Sonrise, Chewberry of The Shocker aan. Sonrise combineert heerlijke zoet fruit met wat zuurdere tonen van passievrucht. Hierdoor krijg je een heerlijke zomerse blend. The Shocker is ook een combinatie van verschillende fruitsoorten, maar dan met een flinke splash citroen. Het geheel wordt hierdoor lekker fris. Chewberry is een blend van aardbeien met ander heerlijk fruit: fruitsalade in je e-liquid! Als je juist een echte zoetekauw ben, dan moet je zeker eens bij Sonset of Kryp kijken. Sonset is een combinatie van zoete Japanse peren met crème brulêe én een flink stuk gezouten karamel. De perfecte liquid voor de dessert-lovers. Kryp is een echt snoepje dankzij haar zoete smaken. De echte snoepkont zal hier zeker weten gelukkig van worden!
Ben je dol op zoet en romig? Dan is Milk & Honey het helemaal voor jou. Melk met veel honing en ook nog eens een hint van marshmallow smaak: perfect om bij weg te dromen! Voor de damper die liever wat tabakssmaak in zijn liquid heeft, is Chill’d Tobacco de ware. Chill’d Tabacco combineert volle tabakssmaken met wat frisse pepermunt. En om de smaak nog meer gelaagdheid te geven, proef je ook een randje chocolade. Een heerlijke smaak!

Cosmic Fog komt uit de Verenigde Staten, maar je kunt ze nu ook in Nederland kopen, zonder problemen. De nieuwe doosjes voldoen namelijk helemaal aan de Nederlandse regelgeving en zijn bij ons in de winkel en webshop verkrijgbaar. In de nieuwe doosjes vind je een flesje e-liquid van 10 milliliter. Vanaf nu hoef je dus nooit meer vanaf buitenlandse sites te bestellen, maar bestel je gewoon lekker bij Damp-e in Nederland!

Cosmic Fog eliquid kopen - Damp-e.nl