0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Wismec coils kopen?

Wismec is een oude bekende op de Nederlands markt. Maar zonder coils kan je niet dampen! Gelukkig hebben wij de Wismec coils in het assortiment! Een coil moet ongeveer eens in de 1 a 2 weken vervangen worden. Heb je advies nodig over welke Wismec coil je moet kopen? Neem contact met ons op!

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 2727 beoordelingen! damp-e 1 10

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Wismec coils

De coils van Wismec staan voor kwaliteit. De Wismec coils zijn vaak klein maar desondanks toch krachtig! Wil je Wismec coils kopen? Lees dan snel verder en kom alles te weten over Wismec coils!

Kwaliteit

De Wismec coils worden gemaakt met grote aandacht voor kwaliteit en precisie. De coils worden in een gecertificeerd lab in elkaar gezet waarna ze nog twee keer worden gecontroleerd op kwaliteit. In de coils wordt organisch, ongebleekt katoen gebruikt. Dit zorgt voor een neutrale smaak voor je e-liquid!

Ondanks dat de Wismec coils niet op een extreem hoog wattage gedampt worden, hebben de coils toch een uitstekende smaak! Dit scheelt een boel in e-liquid! Want op hogere wattage's zal je e-sigaret meer e-liquid verbruiken. Niet dus met de Wismec coils, die hebben ondanks het lagere wattage in vergelijking tot andere coils, toch een uitstekende smaak!

Wismec coils voor Wismec tankjes

Wil je graag Wismec coils kopen? Dan moet je weten of de Wismec coils die je wilt, passen in je tankje. Niet iedere coil past namelijk in ieder tankje. De coils worden namelijk gemaakt voor een tankje. Op de productpagina van de Wismec coil kan je zien of de coil ook in jouw tankje past. Over het algemeen kunnen coils van het ene merk niet in een ander merk gebruikt worden.