0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 4046 beoordelingen! damp-e 1 10

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Prebuilt coils

Pre-made coils zijn coils voor in je RTA of dripper! Met deze coils hoef je zelf geen coils meer te maken voor je zelfbouw tank of RDA. Bovendien zijn er pre built coils beschikbaar in verschillende speciale types! Dit type coils zijn zeer lastig om zelf te maken. Dus: maak het jezelf gemakkelijk en ga snel pre built coils kopen!

Prebuilt coils kopen scheelt gepriegel!

Normaal gezien moet je zelf coils maken voor je zelfbouw tank of dripper. Dat betekend dat je aan de slag moet met draad, katoen, scharen, schroevendraaiers, etc. Zelf een goeie coil bouwen is niet zo makkelijk! Je moet van tevoren weten welk dikte draad je moet gebruiken en welke weerstand je precies wilt hebben. En dan moet het proces van het bouwen nog goed verlopen! Want een slag te veel of te weinig kan zomaar een te hoog of te lage weerstand opleveren. En dan mag je weer helemaal opnieuw beginnen.

Daarom zijn er premade coils te koop! Als je premade coils kopen dan ben je meteen klaar voor gebruik! De coils zijn door zeer deskundige dampers in elkaar gezet met de hoogst mogelijke kwaliteit. Bovendien maken sommige pre-built coils gebruik van bijvoorbeeld clapton wire! Clapton wire heeft een grotere raak oppervlakte met het katoen doordat er een draad rondom de coil is gewikkeld. Dit zorgt voor een betere smaak en meer damp! Dus, ga je zelfs coils bouwen of ga je prebuilt de coils kopen?