0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

SMOK clearomizer kopen?

SMOK staat bekend om zijn krachtige sub-ohm clearomizers. De tankjes van SMOK kunnen op hoog wattage gedampt worden, sommige zelfs op meer dan 100 watt! Bovendien kunnen deze tankjes makkelijk vanaf de bovenkant gevuld worden. Je hoeft dus niet de tank uit elkaar te draaien om e-liquid bij te vullen. De ruime luchttoevoer op de SMOK clearomizers zorgt voor een koele damp en veel instel mogelijkheden. Wil je een SMOK clearomizer kopen en heb je een vraag? Stel hem ons!

SMOK - TFV8 Baby Beast Tank

€ 19,99
Smaak
Gemak
Damp

SMOK - TFV12 Prince Tank

€ 32,99
Smaak
Gemak
Damp

SMOK - TFV-Mini V2 Tank

€ 19,99
Smaak
Gemak
Damp

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 2727 beoordelingen! damp-e 1 10

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

SMOK Clearomizer

SMOK is een bekende op de e-sigaretten markt en ze zijn vooral bekend van de krachtige sub-ohm clearomizers die ze maken. Over de hele wereld vragen dampers naar SMOK clearomizers. Maar waarom wil iedereen een SMOK clearomizer kopen? Lees snel verder en lees alles over de kwaliteiten van een SMOK clearomizer!

Krachtig, krachtiger, SMOK

Zoals al gezegd staat bekend om zijn zeer krachtige sub-ohm clearomizers. SMOK heeft de sub-ohm clearomizers echt populair en toegankelijk gemaakt voor de mensen die dampen. De SMOK Clearomizer hebben de tankjes geperfectioneerd en vele functies die SMOK heeft toegevoegd aan hun clearomizers zijn gekopieerd door andere merken. Liever goed gejat dan slecht bedacht! Zo waren de SMOK Clearomizer één van de eerste die een top fill systeem kregen waarmee je de tank vanaf de bovenkant kan vullen.

De keuze is reuze

SMOK heeft een grote keuze aan verschillende clearomizer. Voor iedere damper is er dus een een goeie SMOK clearomizer beschikbaar! De TFV-serie van SMOK is de meest bekende clearomizer lijn. Deze SMOK clearomizers zijn zeer krachtig! Door het grote aanbod aan verschillende coils voor deze SMOK clearomizers kan je de tankjes op verschillende wattages dampen. Over het algemeen damp je een SMOK clearomizer rond de 80 watt maar er zijn dus ook coils beschikbaar die je op een lager wattage kan dampen! Maar niet alleen het wattage is anders bij de verschillende coils voor SMOK clearomizers, er zijn ook verschillende varianten. Of je nou op zoek bent naar mesh, stainless steel, een quad coil.... De SMOK clearomizer hebben ze!