0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Eleaf clearomizer kopen?

De clearomizers of tankjes van Eleaf zijn zowel te koop als sub-ohm tank als in mouth-to-lung tank. De Mouth-to-lung tankjes zijn het best geschikt voor beginnende dampers. De sub-ohm tankjes geven veel damp en dampen daarom zoals een waterpijp. De clearomizers van Eleaf zijn makkelijk in gebruik en beschikken over hoge kwaliteit coils. Wil je een Eleaf clearomizer kopen en heb je een vraag? Neem contact met ons op!

Eleaf - iJust ECM Tank

€ 19,99
Smaak
Gemak
Damp

Eleaf - GS Turbo Clearomizer

€ 8,99
Smaak
Gemak
Damp

Eleaf - GS Drive Clearomizer

€ 10,99
Smaak
Gemak
Damp

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 2727 beoordelingen! damp-e 1 10

Eleaf - GS Baby Clearomizer

€ 11,50
Smaak
Gemak
Damp

Eleaf - ELLO TS Tank

€ 21,99
Smaak
Gemak
Damp

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Eleaf clearomizer kopen een goed idee?

Ja, absoluut! Eleaf is een gerenommeerd bedrijf in de e-sigaretten industrie en levert o.a. top kwaliteit clearomizers! Vele dampers maken al gebruik van Eleaf clearomizers met veel plezier! En dat is logisch want de clearomizers van Eleaf zijn gemakkelijk in gebruik en bovendien niet duur.

Voor ieder wattage een Eleaf clearomizer

Als je een Eleaf clearomizer kopen gaat dan moet je voor jezelf eerst duidelijk hebben welk wattage je gaat gebruiken. Het wattage zegt namelijk veel over wat voor soort clearomizer daar bij past. Wil je een hoog wattage en dus veel damp? Dan heb je een andere tank nodig dan als je voor een laag wattage met weinig damp kiest. Gelukkig heeft Eleaf voor ieder wattage wel een bijpassende clearomizer.

Eleaf heeft namelijk zowel sub-ohm clearomizers en mouth-to-lung clearomizers! Kies een mouth-to-lung clearomizer als je niet extreem veel damp wilt en gewoon discreet wilt kunnen dampen. Deze tankjes zijn zeer geschikt als je wilt overstappen van roken naar dampen. Dankzij hun gemak en goeie smaak zal je niet snel de traditionele sigaretten missen! Deze Eleaf clearomizers kom je ook veel tegen in starter kits van Eleaf.

Als je op zoekt bent naar een meer krachtige dampervaring, dan moet je zeker eens kijken naar de sub ohm Eleaf clearomizers! Wat Eleaf uniek maakt als fabrikant van clearomizers, is dat ze naast de extreme sub ohm clearomizers, ook een soort tussen categorie hebben. Deze sub ohm clearomizers damp je rond de 40 watt. Een stuk meer dan een mouth-to-lung tank maar niet zo extreem als sommige andere sub ohm clearomizers. Natuurlijk heeft Eleaf ook gewoon sub ohm clearomizers die je op een hoog wattage kan dampen (60+ watt)! Als je een Eleaf clearomizer kopen wilt, dan heb je keuze genoeg!