Blunts & Cones

Ben jij opzoek naar wraps om je eigen blunts te kunnen draaien, of heb je liever een cone die je alleen nog maar hoeft te vullen? In deze categorie vind je alles op het gebied van blunts en cones! Naast de gewone blunts en cones zijn er in deze categorie ook flavoured en terpene infused wraps en cones te krijgen!

13 resultaten
Standaard
Double Platinum Blunt Wraps
4,00
Kingpin Hemp Wraps
1,95
Kush Herbal Wraps Ultra
1,50
Kush Cones Ultra
1,99
Juicy Hemp Wraps Enhanced
1,75
Juicy Hemp Wraps
1,75
Cyclones Herb Cones
2,99
Cyclones Hemp Cones XtraSlo
2,99
Cyclones Hemp Cones
2,99
Budmaster Terpene Infused Herbal Wrap
2,75
Rollmate_4
6,50
Diamond cone filler_1
14,95
24k gold cones_2
15,95

9.3
8522 Onze score met 8522 reviews!
Logo WebwinkelKeur (RGB)
Reviews

Bestellen was eenvoudig, zonder account aanmaken. Bestelling meteen bevestigd per email, track and trace per email ontvangen en bezorging vlekkeloos verlopen (dat is dank DHL in dit geval).

Mark
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Supeesnel geleverd!!! Service helemaal top !!

Diana Beeuwkes
Geverifieerde klant van Damp-e.nl

Verschillende soorten Blunts

Zoals je misschien wel weet zijn blunts van oudsher gemaakt van tabaksbladeren, maar tegenwoordig zijn daar gelukkig een hoop alternatieven voor. Een van de meest gebruikte alternatieven is het gebruik van hennep vezels voor het maken van blunt wraps! Blunt wraps zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en zelf geïmpregneerd met terpenen van een aantal van de meest bekende strains zoals skunk en super lemon haze! Ben jij opzoek naar blunt wraps om jouw joint een extra dimensie te geven? Dan zit je hier op de juiste plek!

Verschillende soorten Cones

Cones zijn voor gedraaide hulzen die je gemakkelijk zelf kunt vullen, ideaal voor de mensen die niet van draaien houden of liever lui dan moe zijn! Veel van deze cones zijn geïmpregneerd met aroma’s om zo jouw joint een smaak boost te geven, daarnaast zijn er nog cones met een zogeheten Dank 7 tip. Deze tips zijn voor 7 dagen in aroma geweekt om zo nog meer smaak af te kunnen geven. Zoek jij cones die je gemakkelijk kunt vullen? Dan zit je hier op de juiste plek! In deze categorie vind je het allemaal!