0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

 

2. Vaporesso - Luxe NANO SKRR

De Vaporesso LUXE kit wordt aangedreven door twee 18650 batterijen en ondersteunt een maximum wattage van 220W. De LUXE ondersteunt verschillende modi en TC-functies wat er voor zorgt dat elke tank de beste beleving zal geven. De kit bevat ook SKRR sub-ohm tank. De coils voor de SKRR creëren een perfecte balans tussen smaak en damp productie dankzij het innoverende Quadflow luchtverdeel systeem.

 

3. Vaptio - Solo 2 Kit

De Vaptio Solo 2 Kit is klein en compact. Maar zelfs met dit formaat zit er nog een krachtige batterij in van maar liefst 3000mAh! De vuurknop op de batterij maakt gebruik van 3 standen waarmee de dampproductie kan worden ingesteld. Simpel en toch heel effectief. Want waarom heb je eigenlijk meer knoppen nodig? Om het geheel af te maken wordt er gebruikt gemaakt van mesh coils die zorgen voor een smaak beleving die je gewend bent!

 

Beste e smoker kopen?

De geselecteerde e-sigaretten op deze pagina zijn, in onze ogen, de beste e-sigaretten van dit moment. Binnen de wereld van de e-sigaretten bestaat er één duidelijk onderscheid tussen de verschillende e-sigaretten: Mouth-To-Lung en Direct-Lung. We hebben dit onderscheid ook aangebracht in onze selectie van beste e-sigaretten. Daarnaast maken we een onderscheiding gemaakt tussen "All-round" en "Beste smaak en damp". De All-round e-sigaretten zullen voor de meeste mensen de beste keuze zijn. Deze e-sigaretten hebben een batterij die lang genoeg meegaat  en is makkelijk in gebruik. De Beste smaak en damp e-sigaretten zijn de beste keuze voor mensen die specifiek op zoek zijn naar e-sigaretten die de beste smaak en damp geven. Deze e-sigaretten maken geen compromissen als het om smaak of damp productie gaat. Wel kan het zo zijn dat zo'n e-sigaret wat lastiger in gebruik is omdat je bijvoorbeeld gebruik moet maken van externe batterijen.

Het grootste onderscheid wat je kan maken tussen e-smokers is de manier van inhaleren. Als je opzoekt bent om de beste e smoker kopen, zie dan de lijst hierboven. Hoe je inhaleert heeft ook weer te maken met hoeveel damp de e-sigaret produceert. Als een e-smoker veel damp kan maken dan zal deze direct naar de longen getrokken worden, dit wordt Direct Lung genoemd. Een e-sigaret die minder damp produceert zal eerst naar de mond worden getrokken en vanaf daar doorgehaald worden naar de longen, deze manier van inhaleren wordt ook wel Mouth-To-Lung genoemd. Voor mensen die willen stoppen met roken en willen beginnen met dampen is een Mouth-To-Lung e-smoker het meest geschikt omdat deze het dichtst in de buurt komt van een normale sigaret. Daarnaast kan je een e-smoker nog categoriseren op grootte. Moet de e-sigaret klein en draagbaar zijn of maakt het formaat niet uit en moet hij vooral lang met de batterij kunnen doen voordat je moet opladen? Dit zijn allemaal afwegingen die je kan maken om te bepalen wat de beste e-sigaret is voor jou is! Welke beste e smoker kopen moet hangt dus ook een beetje af van wat je behoeftes zijn!