0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Damp-e viert feest!

Damp-e bestaat zaterdag 24 oktober 1 jaar en dat vieren wij uitgebreid

Damp-e heeft naast haar webshop ook een fysieke winkel, voor degene die dat nog niet wisten, en daar vieren wij ons 1-jarige bestaan. Ben je in de buurt van Zeist, op zaterdag 24 oktober, dan nodigen we je van harte uit om langs te komen. Hapjes en drankjes staan klaar!

Geniet van extra KORTING

Wij geven alleen op zaterdag 24 oktober maar liefst 10% korting op het hele assortiment. Wil je een e-sigaret kopen of wellicht een e-liquid? Wat je ook koopt, op alles krijg je nog eens 10% extra kassakorting. Deze actie geldt alleen in de fysieke winkel zelf.

WIN een fantastische PRIJS

Koop je iets bij ons in de winkel, dan gaat jouw naam in de ton. Aan het einde van de dag grabbelen wij er een naam uit en die persoon wint 1 JAAR LANG GRATIS E-LIQUIDS!!! t.w.v. 600 EURO. Het maakt niet uit of je iets kleins of groots koopt want iedereen maakt evenveel kans.

Kom langs in onze winkel

Profiteer dus van de extra korting en maak kans op een fantastische prijs. De gehele dag is het feest en we laten je graag kennis maken met onze nieuwe e-sigaretten, mods en e-liquids. Bij Damp-e kun je verschillende smaken gratis testen!

Het adres van onze winkel:

Slotlaan 271
3701GG Zeist

Er is voldoende parkeerplek in de omgeving voor de mensen die van verder weg komen.