0 € 0,00
Je hebt geen producten in je winkelwagen.

Black Friday

Op deze pagina vind je alle Black Friday producten! Of je nou op zoek bent naar een e-sigaret, e-liquid, coils of andere producten, je vind ze hier!

VDLV - Origin Nv - Licorice Mint

Drop, Zoethout, Mint

€ 5,90

VDLV - Origin Nv - Tobacco Burley

Volle Tabak

€ 5,90

Voor 21:30 besteld?
Morgen in huis!

Klantbeoordeling 9.4/10 2877 beoordelingen! damp-e 1 10

Achteraf betalen
Met Afterpay.

Drie prachtige winkels
Voor persoonlijk advies.

De beste prijzen!
Wel zo eerlijk.

Wat is Black Friday?

Black Friday is een begrip dat is overgewaaid uit Amerika. Zwarte Vrijdag (Black Friday) is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Op deze dag hebben de meeste werknemers vrij van werk en wordt beschouwd als het begin van de kerstaankopen. Daarom worden er op Black Friday gestunt met allerlei waanzinnige aanbiedingen waar mensen soms wel uren voor in de rij staan of, erger nog, met elkaar op de vuist gaan voor dat ene goedkope koopje. De naam Black Friday komt uit Philadelphia, een stad uit Amerika. Daar werd de term Black Friday gebruikt om de enorme drukte op de weg mee aan te duiden na Thanksgiving Day. Later werd de term gebruikt om aan te duiden dat de winkels op deze dag voor het eerst "in het zwart" kwamen te staan omdat er zo veel verkocht werd. Daarmee wordt bedoeld dat de winkels op deze dag voor het eerst weer winst begonnen te maken; verliezen worden met rood opgeschreven winst met zwart. Uiteraard maakt een winkel het hele jaar door winst maar het geeft aan hoe belangrijk Black Friday is voor veel winkeliers.

Tijdens Black Friday stunten winkels met hoge kortingen en enorme aanbiedingen. Hiermee proberen ze zoveel mogelijk mensen naar hun winkels en webshops te trekken. Ook in Europa en Nederland is de Black Friday ondertussen een heus begrip geworden onder de consumenten. Want wie wilt nou niet genieten van enorme kortingen op je favoriete producten!? Black Friday valt officieel op 29 november 2019 maar in de dagen voor Black Friday zijn er ook al vaak veel aanbiedingen te vinden. Een Black Friday sale duurt dus meestal de gehele week. Als Black Friday is geweest dan is de maandag daarop alweer de volgende dag vol met aanbiedingen en kortingen: Cyber Monday! Cyber Monday is een verlenging van Black Friday die speciaal gericht is op alles wat "Cyber" is. In principe worden daar vooral computeronderdelen mee bedoeld maar we zien steeds vaker dat andere elektronische apparaten ook meedoen met Cyber Monday. Het is eigenlijk gewoon een excuus om nog meer kortingen en aanbiedingen op de consument los te laten. En daar maken we natuurlijk gretig gebruik van!

Op Black Friday kan je producten kopen voor grote kortingen! Soms lopen de kortingen zelfs op tot maar liefst 80%! Deze kortingen zorgen voor enorme drukte in fysieke winkels. Op beelden uit Amerika is dan ook te zien dat mensen zich met honderden tegelijkertijd in een winkel proberen te komen om als eerste de producten met hoge kortingen te kunnen kopen. Soms is de drukte zo heftig dat er druk- en trekpartijen ontstaan in de winkels waar dan vervolgens de beveiliging moet ingrijpen om mensen uit elkaar te halen. De liefde voor korting gaat diep! Gelukkig kan je ook online van Black Friday aanbiedingen genieten. Doordat steeds meer mensen online hun producten bestellen spelen webshops in op Black Friday door ook hoge kortingen in hun webshop aan te bieden. Vorig jaar waren er zelfs zoveel bestellingen geplaatst tijdens Black Friday dat PostNL vertraging op liep met het verwerken van alle postpakketten die verstuurd moesten worden. Met boze klanten tot gevolg natuurlijk. De drukte was zo heftig dat ver na Sinterklaas de achterstand bij PostNL nog steeds niet ingelopen was. Met alle gevolgen voor de drukte van de Sinterklaas inkopen van dien! Hopelijk is de PostNL dit jaar beter voorbereid dan vorig jaar.